Veličina fonta: +

  Eveline 8in1 total action

  Danas ću Vam pisati o Eveline 8in1 total action laku. Hitno mi je bio potreban neki lak koji će pomoći obnoviti moje nokte koji su se stalno listali.

  Ovaj lak obećava učvrstiti i stimulirati rast nokta, povećanje elastičnosti, štiti od lomljenja i listanja, pomaže pri obnavljanju glatke površine i sjaja. Nakon deset dana svi problemi s noktima bi trebali nestati.

  Kako je na meni djelovao?

  Koristila sam ga točno onako kako piše na njemu, odnosno svaki dan sam stavljala jedan sloj laka, a nakon četiri dana sam skinula lak i ponovila cijeli postupak. Prvih nekoliko dana nisam vidjela neke pomake no nakon što sam nakon prvih četiri dana ponovila postupak vidjelo se da su mi nokti čvršći. Nisam primijetila ponovno listanje noktiju.

  Nakon deset dana od primjene nokti su narasli, postali puno čvršći a površina nokta je glatka. Negativno je to što mi je dosta isušio kožicu oko noktiju tako da sada s tim muku mučim. Nakon što sam prestala koristiti ovaj lak došlo je do listanja na jednom noktu, stoga lak nanosim svaki put kad lakiram nokte kao bazni lak.

  Osim mene probale su ga i neke moje prijateljice i sve su jako zadovoljne te ga i dalje koriste isto kao bazni lak. Količina: 12 ml (jako dugo će Vam trebati da ga potrošite)

  Cijena: 19,90 kuna

  Sad malo slikica:

  blog1

  blog3

  blog4

  blog2

  Preporučila bih ovaj lak svima koji imaju probleme s noktima i treba im intenzivna njega. Zaista je odličan lak i svakako ću ga i dalje koristiti! :)

  Koristite li ovaj lak? Imate li problema sa noktima? Jeste li probali možda neki drugi lak za intenzivnu njegu noktiju?


  Veki <3

  Manikura za 5 zvjezdica
  Kako je nastala i rasla ItGirl.hr?