Veličina fonta: +

  Manikura za 5 zvjezdica

  Bok cure!

  Nedavno sam vam pokazala gradijent, a sad bi bio red i da vidite zalembaća koji je bio na vrhovima noktiju. 

  Ovaj krasotan je proizvod branda BeYu, odaziva se na maštovito ime #147 (izgleda da je zbilja strašan problem osmisliti kakvo ime). U bočici je 8 ml laka, četkica je srednje širine, lak se perfektno razmazuje, čak mu je i brzina sušenja sasvim pristojna... a boja me oduševila! Na fotkama su dva sloja bez nadlaka. Netko ovako zgodan zaslužuje svih 5 zvjezdica!

  I moj Gricko zaslužuje 5 zvjezdica, duša je od muceka... osim kad mi noću ne da spavati. Zvjezdice i srčeko su u biti metalne nail art zakovice, dobila sam ih od KKCenterhk online shopa na recenziju. Sa zvjezdicama nije bilo nikakvih problema, sa srčekom je išlo malo teže, moji su nokti prilično zakrivljeni a srce je malo većih dimenzija i ne da se savinuti pa mi je ispod njega trebao obilat sloj laka da fino sjedne na nokat. Ali i tako je uspjelo preživjeti i pranje suđa i ostati na noktu 24 sata... zvjezdice su izdržale čitava dva, koliko sam i nosila manikuru. 

  Ova slatka srčeka možete naći ovdje, a zvjezdice tu. Ako se odlučite za shopping, obavezno iskoristite moj nailcrazy69 kod s kojim ćete dobiti 10% popusta.

  Što kažete, sviđa vam se boja, ili su vas osvojile ove zakovice?

  Do čitanja, Žana 

   

  AVON Super Drama Maskara
  Eveline 8in1 total action

  By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://mail.itgirl.hr/