ItGirl - uvjeti i pravila

  Dobro došli na ItGirl.

  Korištenjem ItGirl internet stranice podrazumijeva se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

  Uvjeti korištenja mogu se mijenjati, a najnoviju verziju možete pronaći ovdje.

  Svaka korisnica ili korisnik koji prihvate uvjete korištenja garantiraju da imaju 18 ili više godina starosti.

  LIFE & FUN i BLOG IT čine društvenu mrežu na ItGirl i uređuju je sami korisnici.
  Nije poželjno objavljivanje ne-tematskih fotografija.
  Zabranjeno je objavljivanje fotografija na kojima je osoba vidno pod utjecajem alkohola ili drugih opijata.
  Fotografije za koje vodstvo portala ItGirl procijeni da su previše intimne prirode ili tematski ne obrađuju modu, ljepotu, stil, uređenje interijera i općenito lifestyle, administratori portala ItGirl imaju pravo ukloniti s portala ItGirl.

  ItBlog je mjesto gdje možete opisati vaš osobni doživljaj i iskustvo, viđenje neke situacije, modnog elementa, beauty proizvoda ili eventa.
  Ukoliko želite s nama podijeliti neku vijest ili dobiti odgovor na postavljeno pitanje, važno je da napišete što i sami mislite o tome.

  Pristup u pojedine dijelove vašeg bloga dozvoljavate sami. Ukoliko već blogirate na nekom drugom mjestu, lijepo vas molimo da umjesto kreiranja bloga čiji je sadržaj samo link na vaš blog na drugom mjestu, taj isti sadržaj unesete i u svoj blog kod nas. Na dnu takvog bloga možete staviti link na vaš drugi blog. Blogovi u kojima opisujete vaša iskustva sa drugim komercijalnim proizvodima i uslugama su dozvoljeni, dapače i poželjni. Također, poželjno je da u blog postavite barem jednu fotografiju. Blog bi trebao sadržavati barem 500 znakova s razmacima.

  Copy-Paste sadržaja sa drugih web stranica nije dozvoljen. Blogovi koji se sastoje od takvog sadržaja biti će obrisani a GLOW bodovi oduzeti.

  Fotografije za koje vodstvo portala ItGirl procijeni da su neukusne, vulgarne ili uvredljive, administratori portala ItGirl imaju pravo ukloniti s portala ItGirl.
  Vodstvo portala ItGirl ima pravo ukloniti svaku fotografiju za koju smatra da krši pravila korištenja portala ItGirl.
  Sve informacije, podaci, tekst, zvuk, fotografije, poruke, aktivnost ili drugi materijali spadaju pod odgovornost isključivo osobe koja ih je objavila na portalu ItGirl.
  Vodstvo portala ItGirl ne kontrolira sadržaj koji razmjenjuju posjetitelji i korisnici te ne može garantirati njegovo porijeklo i točnost.

  Vodstvo portala ItGirl nije ni na koji način odgovorno za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem portala.
  Strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone.
  Strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje, razmjena i prenošenje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, uvredljive, vulgarne, šovinističke ili rasističke, ili  čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima portala ItGirl.

  Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe.
  Strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada nekog računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme.

  Kreiranje više korisničkih računa od strane iste stvarne osobe nije dozvoljeno. Ukoliko ustanovimo da ista stvarna osoba ima više korisničkih računa na ItGirl stranicama, isti će biti uklonjeni, a toj osobi ćemo blokirati pristup ItGirl stranicama. Ukoliko je prilikom registracije došlo do problema, ili se iz nekog razloga više ne možete logirati u sistem, te ste registrirali sa novim podacima, kontaktirajte nas da vidimo o čemu je riječ.

  Ukoliko ItGirl sudjeluje u dijeljenju nagrada (giveaway), ukoliko se objavljeni sretni dobitnik ne javi mailom ili telefonski u roku od 3 dana, ItGirl zadržava pravo poklon proslijediti drugom izvučenom dobitniku.

  Strogo je zabranjeno prikupljanje, čuvanje i objavljivanje privatnih podataka drugih korisnika portala ItGirl.
  Korisnik portala ItGirl dužan je čuvati podatke o svom korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa.
  Završetkom registracije korisnik portala ItGirl prihvaća odgovornost za sve vlastite aktivnosti uzrokovane uporabom portala.

  Vodstvo portala ItGirl nije odgovorno za sadržaj stranica na koje vode linkovi na portalu ItGirl.

  Vodstvo portala ItGirl nije vlasnik sadržaja koji objavljuju ili razmjenjuju posjetitelji i korisnici ItGirl portala.

  Vodstvo portala ItGirl nije odgovorno za sadržaj koji objavljuju ili razmjenjuju posjetitelji i korisnici ItGirl portala.

  Javno dostupan sadržaj je sav onaj sadržaj dostupan svim posjetiteljima i korisnicima portala ItGirl.
  Svi korisnici pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću garantiraju da na fotografije i ostale materijale koje objavljuju na portalu ItGirl polažu sva autorska prava.

  Vodstvo portala ItGirl zadržava pravo promjene, privremenog ili trajnog ukidanja bilo kojeg sadržaja na portalu ItGirl bez prethodne najave, te nije odgovorno za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

  Vodstvo portala ItGirl zadržava pravo ukidanja korisničkog računa bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja, odnosno kršenja ovih Uvjeta korištenja.

  Eventualne probleme u radu, prijedloge i komentare moguće je prijaviti na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.