Veličina fonta: +

  Le Volume de Chanel maskara

  Danas ću Vam pisat o Chanel maskari.

   

  Nedavno se kupnjom Glorie Glam na poklon dobivala Le Volume de Chanel maskara u nijansi 10 Noir. Maskara dolazi u putnom izdanju. Naravno količina je manja od kupnje standardne maskare te samim time i cijela maskara.

   

   

  Formula ove maskare je dosta mokra stoga samo jednim izvlačenjem četkice imate dovoljnu količinu za nanos na oba oka. Četkica maskare je gumena. U početku je dolazilo do lijepljenja trepavica no tjedan dana nakon što se maskara malo osušila s tim više nisam imala problema. Meni se maskara osobno sviđa. Daje jako lijep volumen, uvije trepavice i podigne ih. Preko dana nanosim samo jedan sloj.

   

   

   

  Maskara traje cijeli dan i primjećujem da se mrvicu trusi tek nakon što je nosim  više od 12 sati, ali to je zanemarivo jer inače nakon toliko sati skinem make up. Nemam s njom osjećaj težine na očima te nije uzrokovala nikakve probleme na mojim osjetljivim očima (osjetljive + nosim leće).

   

   

   

   

  Sve u svemu ova maskara mi se sviđa ali s obzirom da često mijenjam maskare mislim da ipak ne bi dala više od dvjesto kuna za maskaru koju ću promijeniti nakon tri mjeseca.

   

  Koja je Vaša najdraža maskara? Sviđa li Vam se ova maskara? Koliko često mijenjate maskare?

   

  Veki <3

  Cacharel - Catch... Me EDP
  AVON Super Drama Maskara

  Povezani postovi