ANA'S TIPS & TRICKS // fora trend - teen dečki se blajhaju

  Sretna sam da smo iza sebe ostavili vrijeme kada su se teenageri zadovoljili da ih roditelji šišaju kod kuće, a u salon se išlo isključivo kada su bile važne prigode.

  LuckyT scaled

  foto via

  Piše: Ana Kuštre @ Frizeraj & šminkeraj

  Ušli smo u novu eru kojom vladaju mladi. Na veliko zadovoljstvo mladići ritualno odlaze u salonu i barber shopove na njegovanje prije svega radi stila koji stvaraju. Danas teenageri svoj stil počinju graditi već sa četrnaest godina, a roditeljima savjetujem da ih podrže u idejama. To je „samo“ kosa, raste i njeguje se. Kada vaš sin počne konzumirati trendove, važno je da to radi u salonima gdje će dobiti kvalitetno savjetovanje oko sve što se tiče kose. Njegovanje, stiliziranje i održavanje važne su karike koje mladi moraju usavršiti.

  Fade cut, bazz cut, high fade, temple fade, samo su dio popularnih frizura kod muškaraca. Jednu od njih zasigurno će odabrati svaki mladi muškarac kao i teenageri. Više ne postoji sortiranje stilova za teenagere, mlade i muškarce, svi prate trendove i nose ono što je popularno.

  Osim trend frizura koje se prate na raznim društvenim mrežama jedno od trendova je i izbjeljivanje kose.

  Lagani osunčani pramenovi pa sve do kompletno svijetle kose sada su pravi hit kod mladih. Pravila su kao i kod žena, poštovanje pigmenta i pravi odabir frizera. Kosu nikako nemojte izbjeljivati kod kuće! To je kemijski proces koji se radi u salonima.

  Osim izbjeljivanja kosa se mora nijansirati i zatvarati posebnim tonerima kao i što je važno da tretman završi njegom vlasišta i kose. Nakon tretmana izbjeljivanja važno je znati kako određenu nijansu njegovati kod kuće, kako bi bila kvalitetna i zdrava.