Veličina fonta: +

  Recenzija i tutorijal Remington toplih uvijača za kosu

  Nakon dobrih 2 mjeseca isprobavanja, konačno su na red došli Topli uvijači za kosu! Ta mala stvarčica koju obožavam i koristim redovito. Ta stvarčica koja mi sredi kosu bez da ju feniram (veliko jej!), koja mi daje volumen jer ja to ne znam sama! Dragi moji, vrijeme je proizvod koji već sada mogu uvrstiti u proizvod godine- topli uvijači!

  Fotka preuzeta sa Remingotn stranice

  Mjesecima sam ih gledala po YT kanalima dok nisu konačno postali moji. Predivni su. Funkcionalni. I u međuvremenu sam otkrila da su kod dostupni i u drugim kombinacijama. Među ostalim ima i velikih koji su mi već na WL. Na Remingtonovoj stranici pogledajte koje sve 3 vrste su kod nas dostupne a odmah ćete naći i ikonicu da vidite gdje ih možete kupiti i po kojoj cijeni.

  Na slici su moji uvijači. Ukupno ih je 20, 4 mala, 10 srednjih i 6 velikih. O njima i kako ih koristiti pogledajte u videu.

  Napravila sam tutrijal sa 3 frizure. Kako je moja duljina nezahvalna, baš kao i kosa, možda neće biti the frizure ali ja sam zadovoljna. Topli uvijači su nešto što svakako preporučam i vrijedi ih imati! 

  Love,

  Maybe

  Catrice LE Revoltaire Kolekcija - 02 Explosive Com...
  Calvin Klein Ultimate Lip Collection- Delicious Co...