Veličina fonta: +

  Catrice LE Revoltaire Kolekcija - 02 Explosive Combination & 02 Nude Alarm

  U lokalnim drogerijama (Muller, DM i Kozmo) trenutno možete pronaći Catrice LE kolekciju - Revoltaire. Ovo je inače već ponovljena kolekcaija, ne znam zašto, ali moram priznati da mi je drago, jer mi je prvi put, očito promakla. 

   

  Na slici niže, možete vidjeti što kolekcija uključuje:

   

   

  Catrice Revoltaire izvor

   

  Ja sam se se odlučila za dva proizvoda (02 Explosive Combination - paleta sjenila i 02 Nude Alarm - ruž za usne) iako razmišljam da se još vratim i po dva preostala ruža, jer su prekrasni!

   

   

   

  Oduševljena sam metalnim pakiranjem ove palete, iako nije previše kvalitetna, zaista je zadovoljavajuća za drogerijski brand. Pakiranje mi djeluje kraljevski, sa ovim reljefom na paleti. Jednostavno prekrasno.

   

   

  Catrice - Revoltaire 02 Explosive Combination 

   

  Unutar palete, kriju se 4 boje sjenila (metalik siva, tamno smeđe/zelena, koraljno ružičasta i shimmer zlatna), koje izvrsno pristaju u bilo kakvoj kombinaciji. Inače su sjenila odlične pigmentacije, osim onog najtamnijeg ( donji desni ugao) on je mat i njegova je namjena za korištenje na mokro, kao liner. Znači, nanosite ga sa (prethodno namočenim) kistom za linere, da bi ste napravili crtu na gornjem ili donjem kapku ili kako već volite. 

   

  Unutar poklopca nalazi se ogledalo i uz paletu se dobije dvostrani aplikator, sa jedne strane je spužvast, dok je sa druge strane aplikator za nanošenje linera. 

   

  bez baze

   

  sa bazom

   

  Sjenila se puno truse, meni to osobno ne smeta, jer mi se uglavnom sva sjenila truse, pa sam na to navikla. Boje su prekrasne i ne mogu izdvojiti favorita, ali mi se definitivno sviđa što je ubačena koraljno roza boja, kao osvježenje cijeloj paleti.  

   

  Nosila sam sjenila cijeli dan na kapcima, odlično se blendaju, jako su mekani i lako je raditi s njima. Izdržali su bez problema na kapcima BEZ baze sigurnih 8 sati,  inače nemam masne kapke. Nije bilo skupljanja u pregibima, a nisu ni blijedili. Ja sam prezadovoljna sa ovom paletom, a cijena je 34.90 kn.

   

  Catrice - Revoltaire 02 Nude Alarm

   

  Ruž sam kupila jer nemam niti jedan nude, inače ne preferiram nijanse boje kože na usnama, ali nije loše imati barem jednu takvu nijansu, u slučaju nekog napadnije makeup- a na očima. 

  Ruž je mat, jako kremast teksture, nisam primijetila isušivanje na usnama, a boja na usnama je identična boji kože. Cijena je 30.90 kn.

   

   

   

   

   

   

  Da li se vama nešto svidjelo iz ove kolekcije? Ili ste već nešto ugrabili? Ako niste, hoćete li?

  Maja xx

  Kad krema ima loše pakiranje...
  Recenzija i tutorijal Remington toplih uvijača za ...

  Povezani postovi