Veličina fonta: +

  Paleta 15 korektora

  Nekoliko puta godišnje, točnije 3-4 imam maniju zvanu eBay. Tada mahnito šaram po bespućima eBaya i kupujem sve i svašta. Vrlina eBaya je što možete naći hrpu jeftinih stvari i velika pouda. Mana, ne dođe vam sve uvijek doma. To je jedini razloga zašto za nikog ne naručujem ništa sa eBaya, jer ne mogu garantirat.


  Ebay je često i mjesto apsurda. Tako vam se može dogoditi da kupite recimo paletu od 15 korektora (cca 10$) i kada otvorite paket nasmijete se do suza jer a pelti piše M.A.C. :-)
  Ova paleta nije nešto nepoznato do sada. Velik broj cura je ima. No, ono čega sam se bojala mi se i desilo. Nisu sve palete iste kvalitete. Nekima su korektori kremastiji lagano razmazljivi, nekima nisu. Moji nisu. Danima sam muku mučila sa njima. Nisam znala kako ih upotrijebiti, osim miješati sa podlogom. No i to baš nije bio pun pogodak, jer sam morala stvarno si dati truda dok bi ih rastopila.  Druga velika mana ovih korektora je što imaju neki gumeni, masnjikav površinski sloj. Prestrašno, dok njega nisam očistila nisam ništa mogla sa njima radi. Treća velika mana je što nisu svi korektori iste kvalitete. Pogledajte samo na illumiinator i zeleni korektor na prvoj slici swatcha. Ili produžite do zadnje slike, na tamne korektore. Oni su koma, na žalost. Ovaj najtamniji bi bio odličan za konturiranje. Sada, na žalost jedva nešto izvučem iz njega.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   Velika prednost ove palete je što ćete imati zaista velik spektar nijansi korektora koje odlično prekrivaju. Sa njima ste u svako doba godine mirni. Što je za naše prilike drogerijskih nijansi korektora, koje se uglavnom vrte oko kombinacije light, medium i dark ovo je famozna promjena. A i jako jeftina.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Meni je osobno ova paleta odlična za kamuflažu u danima kad izgledam koma ili za videe. No, kad mi se ne da baviti se preciznije sa prekrivanjem hiperpigmentacije, nanijet ću njega jer odlično obavi posao.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  S obzirom da je mnogo cura imala zaista super iskustvo sa njme, ipak bi ga preporučila. Na kraju, ako vam bude kao i meni, uvijek možete koristiti vlažnu spužvicu.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Hoćete li ih kupiti?

  Love,

  Maybe

  Kanye West cipele
  Lancome - TEINT IDOLE ULTRA 24H tekući puder