Veličina fonta: +

  No More Drama in the Newspapers!

  Drage moje, danas sam za vas pripremila jedan jako jednostavan ali efektan nail art - newspaper nail art. Riječ je o nail artu koji je moguće napraviti na nekoliko načina, pa vas molim da posjetite moj blog kako biste vidjeli tehniku koju sam koristila i precizniji opis postupka.

  Koristila sam tri laka: bazu (Eveline 8 u 1 profesionalnu kuru za oštećene nokte), Essence lak u nijansi 27 No More Drama i top coat (Manhattan Top Coat ProShine).


  Kao što vidite, moji su nokti još uvijek u lošem stanju nakon skidanja gela. Žao mi je što vam ih nisam prikazala u nekom ljepšem svjetlu, no što je tu je... Preda mnom je još sigurno dva mjeseca puštanja noktiju, prije nego li izraste oštećeni dio. Ali ja jednostavno nisam mogla čekati jer mi je ovaj nail art odličan i htjela sam ga podijeliti s vama :)


  Nadam se da vam se sviđa moja ideja i da ćete probati i sami napraviti ovakav dizajn. Ukoliko vam je ovaj post nejasan ili ste jednostavno tip koji više voli pogledati stvari prije nego što krene u akciju, na youtube možete pronaći tone i tone ovakvih tutoriala. Nisam dodatno iscrtavala ili ukrašavala svoje nokte iz jednostavnog razloga - imam male nokte. Da sam još što docrtavala, izgledali bi još manje. Budući da znam da među vama ima i profesionalaca i puno boljih amatera od mene, linkat ću jedan genijalan dizajn, koji se s pravom može zvati nail ART (video pogledajte OVDJE)!


  Enjoy!

  Dobitnice Makeovera
  Noktići

  Povezani postovi