Veličina fonta: +

  M.A.C. - Rebel

  Moj posljednji lipstick crush zove se Rebel, M.A.C. - Rebel. Od kad sam ga ugledala na prekrasnoj Camili Coelho, želja za njim je postala jako velika.

   

  Moram priznat da sam ga dugo tražila, ali sam ga napokon uhvatila na ebay.uk za 13.50 funti sa poštarinom, stigao je jako brzo. I nitko sretniji od mene.

   

   

  Ruž dolazi u klasičnom pakiranju, tipičnom za MAC ruževe  (one u redovnoj ponudi) - crna kutijica, unutar koje se nalazi crno pakiranje sa srebrenim M.A.C. slovima. Jednostavno i lijepo. 

  Ruž je količine 3 grama, na službenim M.A.C. stranicama mu je cijena 15$ i nažalost nema ga se za kupiti u Hrvatskoj. 

   

   

  M.A.C. - Rebel je jako neobična boja i nemoguća je za prekazati realno na swatchu. Kombinacija je boje fuksije, pomalo vuče na boju maline, ljubičaste i tamno crvenkastu. 

  Divna boja koja se bez problema može nositi za dnevni i večernji look, jer nije previše napadna, a opet je primjetna. I mislim da bi ju bez problema mogle nositi cure hladnog i toplog podtona kože.

   

   

  Ono čime sam također oduševljena je trajnost ovog ruža, bez problema će preživjeti konzumaciju jela i pića i do 3 sata, a bez toga i duže. Lijepo se nanosi i ne razlijeva se preko usana, ali ima tendenciju isušivanja usana, pa preporučam da usne prethodno namažete bazom za ruž ili sa balzamom. 

   

  I za kraj vam donosim slike ove divote u različitim oblicima svijetlosti :D 

   

   

  Sviđa li se vama Rebel? Volite li nositi ovakve "neobične" boje na usnama?

  Maja xx

  YSL - Manifesto
  Različiti brandovi, različite boje...

  Povezani postovi