Veličina fonta: +

  Maybelline Color Sensational 902 Fuchsia Flash

  Iako je kalendarski proljeće već odavno počelo, a vani je zima i sunca nema na vidiku, ja u inat tome prizivam lijepo vrijeme noseći intenzivne boje ruževa za usne. Jedan od takvih ruževa je Fuchsia Flash iz Maybelline Color Sensational linije. 

   

   

   

  Cijena ovih ruževa je oko 56 kn u drogerijama i kod nas ima izbor od 5-6 nijansi, dok je vani sveukupno oko 10-ak nijansi u prodaji. 

  Fuchsia Flash je vibrantna boja fuksije sa izrazitim plavim podtonom i sjajnim završetkom. Već u jednom nanosu daje potpuno prekrivanje i intenzivnu boju, ne prelijeva se i iznimno je ugodan na usnama. Ima ugodan i ne preintenzivan miris, koji se ne osjeti kad se nanese na usne.

  Pomalo me smeta što ističe suhe dijelove usana, pa je potrebno dobro ispilingirati usne prije upotrebe ovog ruža ili prethodno nanijenti balzam da se ti suhi dijelovi na usnama manje ističu. Isto tako, ako imate prirodno sivkaste ili pomalo žute zube kao ja, zahvaljujući dugogodišnjoj konzumaciji cigareta, ovaj ruž će vam isticati prirodnu boju zubi.

  Trajnost mu je oko 2 ipo sata uz umjerenu konzumaciju jela i pića, a oko 4-4 ipo sata bez konzumiranja, s tim da ravnomjerno nestaje na usnama ostavljajući blagu boju. 

  Swatch: 

   

  Kako se vama sviđa ova nijansa? Jeste već isprobali ove ruževe?

  Maja xx

  Bioderma Sebium Serum i Sebium AKN
  Gabrini Elegant Longlash Mascara

  Povezani postovi