Veličina fonta: +

  Lancôme Génifique Aktivator mladosti

  Aktivator mladosti Génifique proizvod je za njegu kože koji postiže sjajan uspjeh: već je osvojio preko sto međunarodnih nagrada, a nedavno je prešao prag od sedam milijuna prodanih primjeraka. Planetarni uspjeh ovog proizvoda proporcionalan je njegovoj iznimnoj učinkovitosti.

  Ovaj serum u samo 7 dana daje vidljive rezultate, a duljim korištenjem povećava se učinkovitost aktivatora mladosti Génifique.

  U stvaranje seruma Génifique uloženo je deset godina rada, istraživanja i analize 4000 gena. Rezultat je nevjerojatno otkriće – identifikacija proteina zaslužnih za mladenački izgled kože.

  Učinkovitost ovog seruma vidljiva je nakon samo 7 dana. Djeluje na 50 parametara koji osiguravaju mladenački izgled kože, što potvrđuje njegova anti-age svojstva i prednosti koje osigurava koži vezano za njezinu kvalitetu, teksturu i hidrataciju.

  Danas možemo reći da je sljedeća tvrdnja potvrđena u praksi: učinkovitost seruma Génifique u postizanju mlađeg izgleda kože raste svakim danom.

  Kliničkim je mjerenjima dokazano da se učinkovitost aktivatora mladosti Génifique od prvog do osmog tjedna konstantno povećava!

  Učinkovitost seruma dugotrajnijim nanošenjem postaje sve veća… Ovaj aktivator mladosti svaki dan ostvaruje vidljive rezultate, tako da koža postaje sve ljepša i ljepša.

  Génifique i dalje privlači nove korisnice širom svijeta, a više od 85% žena koje su ga isprobale namjerava ga ponovno kupiti. Ova će ljubavna priča dugo trajati…

   

  Lancôme Génifique Aktivator mladosti  Recenzija

  Génifique Aktivator mladosti potiče aktivnost gena i stimulira proizvodnju proteina mladosti. Ono što mi se posebno svidjelo jest činjenica da je namijenjen ženama svih dobi i svih tipova kože. Dakle, ne trebate nepotrebno razmišljati o tome hoće li odgovarati vašoj koži, odnosno jeste li premladi za korištenje ovog seruma.

  Lancôme obećava da će koža biti pomlađena u 2 mjeseca te da će prvi rezultati biti vidljivi nakon samo 7 dana. Pojam ‘pomlađivanje’ odnosi se na ujednačenost kože, njen sjaj, svježinu i mekoću.

  I zaista, koža je regenerirana u samo nekoliko dana. Već pri prvoj primjeni osjetila sam pojačanu mekoću kože; postala je i iznimno glatka na dodir. Ujednačenost kože i njena svježina svakim su danom bili sve istaknutiji.

  Teško je reći što Génifique radi na mikro razini, odnosno potiče li zaista trajnu mladost kože. Na vlastitom iskustvu ne mogu potvrditi jer sam ga prekratko koristila. No, Ivana Lisak, Lancômova vizažistica koja ga koristi svakodnevno već dvije godine, kaže da joj se stanje kože značajno popravilo upravo zbog ovog seruma. Takvi rezultati i duga predanost jednom proizvodu upućuju na izvrsnost ovog seruma. S obzirom na moje zadovoljstvo nakon potrošene jedne bočice, svakako bih  se rado podvrgnula dužem testiranju. ;D

  Upute za  korištenje:
  Preporučuje se nanositi ga svakog jutra i večeri, prije uobičajene njege kože.
  Potrebna je vrlo mala količina da bi se prekrilo cijelo lice, točnije samo tri kapljice.

   

  Lancôme Génifique Aktivator mladosti

   

  Količina: 30 ml

  Cijena: oko 630 kn (cijena se može razlikovati po prodajnim mjestima)

   

  -> Putem Lancômove Facebook stranice možete zatražiti besplatan uzorak ovog seruma. :)


  Jeste li isprobale ovaj proizvod? Je li vam se svidio?

  NYX Rouge cream blush #07 Red Cheeks
  Catrice :)

  Povezani postovi