Veličina fonta: +

  ItGirl look by Beauty Blogette & Sisley

  ItGirl look by Beauty Blogette & Sisley Sisley vidi proljeće u prikazanim bojama Phyto-Lip Gloss sjajila; vrlo odvažnim za ovo nježno godišnje doba. Ovakva snaga pigmentacije i izrazito visok sjaj ne ostavljaju nikog ravnodušnim. Tu je i odličan aplikator koji omogućava precizno i kontrolirano nanošenje. Nijanse su zaista upečatljive, a uz snažnu pigmentaciju, krasi ih i visok stakleni sjaj.

   

  Sisley Phyto-Lip Gloss sjajilo #5 Bois de Rose

   

  Tekstura je njegujuća i samim time ugodna. Bois de Rose #5 je nijansa koja dobro ide uz sva godišnja doba. Jednostavno priziva smokey eyes, a s obzirom na to da je dosta tamna, preporučila bih je za večer. Upravo sam nju odabrala za kreirani look.

  Pinky #8 je nijansa koja od prikazanih najbolje predstavlja tople dane, posebice ljeto. Za njom ću sigurno često posezati. :)

  Plum #9 je vrlo lijepa nijansa, no za mene pretamna, a i više me asocira na hladne dane. Phyto-Lip Gloss su zaista posebna sjajila. Visoki sjaj u kombinaciji s pigmentacijom karakterističnom za ruževe, čini ih vrlo poželjnim dodatkom usnama. :)

   

  Sisley Phyto-Lip Gloss sjajila #5, #8 i #9

  Sisley Phyto-Lip Gloss sjajila #5, #8 i #9

  Sisley Phyto-Lip Gloss sjajila #5, #8 i #9

   

   Koja vam se od ovih nijansi najviše sviđa? Koristite li Sisley sjajila?

  Beauty Blogette :)

   

  D life / uživanje u Sloveniji, mikro Croata kravat...
  New in - skincare & summer essentials!

  Povezani postovi