Veličina fonta: +
  Istaknuto 

  D LIFE // zdravi doručak, parfem kojeg će razumijeti svaki roditelj, Klisabovci i njihovi cool kaputi, Avangard - Tesla svijet, naš mali gušter, oil za kosu...

  Moj nos je dal otkaz nakon 3 teglice - mislim da su to bili kardamom, iris i... mmm... vetiver? Oh, kako brzo nestane to mirisno pamćenje kad guraš nos u male staklene teglice i praviš se parfumer. Na nedavno predstavljanju jaaaako cool niche brenda Etat Libre d’Orange u Martimexu, imali smo prilike pomirisati razne esencije. I sad ono, kontaš kak je to fora posel jer kao sve miriši, ali ne. Pol ovih esencija je zapravo jako čudno na prvu, koncentracija jasmina stvarno nije onak nježna kak je znam... Taj kardamom je ono omg, a tonka je isto čudna. Znaš, tonka bean, hit u mirisnim formulama. Koncentracije koje idu u parfeme su mikro male, a gospon nos mora znati kako ih uskladiti. Nakon svega sam bila malo omamljena:))).

  Šnjofka: Dubravka Prpić Znaor, gl. urednica ITgirl.hr

  ADERMAFOOD2 cr

  A kaj se tiče ovog iz naslova, parfem kojeg će razumjeti svaki roditelj da... pritom mislim na Divin' Enfant. Inspiracija je dijete, odnosno njegove divne, ali i one ne tako divne strane, onaj moment kad misliš, what did I do  wrong?? U odgoju, mislim. Dakle, formula koja opisuje to stanje uma i života je genijalna - miris se otvara nježnim narančinim cvijetom i slatkastom esencijom sljezovog kolačića (totalno baby!), a nakon toga stižu koža, kava i duhan... iliti simboli neprospavanih noći! Pa kaj nije ženijal?? Upravo prema tim uputama, miris mijenja karakter. Ide od nježnosti prema nešto mračnijem dojmu, no i dalje toplom i jako primamljivom. Super su mi i priča i kreacija.  Inače sve priče zmišlja vlasnik brenda Etienne de Swardt, a ovaj parfem kompozicijski je osmislio faca parfumer Antoine Lie. 

  ADERMAFOOD2 cr

  Ovo gore su svi mirisi dostupni u Martimexu, svaki ima svoju priču, poseban je i stvarno je moraš poslušat i zapamtit, jer je fun.

  ADERMAFOOD2 cr
  Danas više ne znaš jel ulje ili parfem. Ovo gore, tri ljepotice, tri Gracije, nisu sve parfemi, u sredini je novo Schwarzkopf ulje za kosu Oil Ultime. Da, pakiranja su dobila novi chic. A bome i to ulje ima lagani, fini miris... Lijevo i desno su: Alaïa Nude i L’Eau d’Issey Pure Nectar de Parfum: svaka ima svoj zaokružen karakter. Alaia je više puderast, mek, baš poput druge kože, nenametljiv, a Issey, pa naravno, cvjetni, osvježavajuć, iskričav, kak se često opisuju parfemi... Ma da, ono kad te lagano uštipne za nos, pa se malo razveseliš:D.

  ADERMAFOOD2 cr

  Ovo su fotke s eventa ulja Oil Ultime, u divnom hit restaču Noel.

  ADERMAFOOD2 cr

  Kaj smo jeli? Ma ništ posebno, ma to mi je tak svaki dan. Tatarski biftek. I pileći supreme s confitom (kajeto?) od krumpira. Inače, pileći supreme su prsa, fina ko putar (a ja volim putar), a confit je bil ko pire na primjer, samo još kremastiji i finiji neg kaj sam ja ikad napravila. Halo, pa naravno da nisam, treba iskustva za to.

  ADERMAFOOD2 cr

  Kao nećemo ostat dugo, pa na kraju ostanem. Prvi put u sto godina. Konačno. Za desert je bila čoko torta i krema od vanilije. Da, stari dobri prijatelji. Ovo mrvičasto je nekaj keksasto. Slinemicure.

  ADERMAFOOD2 cr

  Nekad nam je život težak danima pa hodamo po eventima sa super klopom. Dakle, ovo je zdravi doručak. Pa se jedu neki kolačići (oni sve neki zdravi sastojci poput zobi... ne, nemam toga doma, iako bih trebala, znam, okej). Onda se jedu jogurti i žitarice (e to već imam!). I naravno ananas i jagoda. Jagode su bile ko iz černobila, neke ogromne:))). Al fine i slatke!

  ADERMAFOOD2 cr

  U Torte i to, di je bil taj fini zdravi doručak, predstavili su novu A-Derma kremu za kožu s atopijskim dermatitisom. Gadna je to stvar, ali zato postoje kreme poput ove koje smiruju kožu da se situacija ne razbukta... Evo malo o kremi - ovdje.

  ADERMAFOOD2 cr

  Bio je FHR, na Velesajmu i u Gliptoteci.

  ADERMAFOOD2 cr

  I-gle su bile u Gliptoteci. Vele, dale smo si mašti na volju! Pa je tu bilo šarenila, detalja, motiva, eklektičnih kombinacija, svašta nešto, prepoznatljivo I-glasto jer one su kreativke koje ne poznaju trendove, baš ih briga, furaju svoj super film.

  ADERMAFOOD2 cr

  A Klisabovci su se predstavili na Velesajmu, zabrijali su na drukere i sad imaju igru kopčanja koja od kaputa radi jaknu, od haljine tuniku, pa onda i košulju... Odličan im je taj traperasti materijal, kompaktan, divne boje, mogu se poigrat nijansama!

  ADERMAFOOD2 cr
  Jure (dobra zurka, btw.) je fotkal curu desno, a ja njega i modele obučene u Anthony Avangard koji je sad obradio temu - Tesle. Space spika je na njegovim supermodelima, holo efekti i odlične ličke kapice isfurane na svemirski način opet su njegov karakterističan stilski humor!

  ADERMAFOOD2 cr

  Ah Twinsi, i oni su uvijek fun! Kad sam vidjela ovaj slogan krepala sam od smijeha! Bilo ih je još... svaka čast na humoru.

  ADERMAFOOD2 cr

  Ovo je isto fora. Hlače na hlačama: slika hlača Price on request na hlačama Xenia Design (inače POR radi Gala Vrbanić, mama joj je Ksenija Vrbanić, Xenia Design). Recikliranje Ksenijinih stvari na inovativan način, spajanje više komada u jedan... sooo moderno. Super.

  ADERMAFOOD2 cr

  Jelena Holec - njezine preslatke chic haljine posebno su čarobne! Baš ono, za princeze...

  ADERMAFOOD2 cr

  Pozdrav od guštera Bubija kaj ga je Bruna našla u vrtu. Naravno, htjela ga je zadržat, imali ga par dana u kutiji sa zemljom i vodom i travama... pa ga naravno pustili, sirotog malog. Preživil je, davali smo mu bubice, pa smo ga pustili nazad na slobodu. Bruna je plakala kad smo ga pustili... jao skoro sam i ja pustila suzu!

  danboja

  Skoro sam zabroavila stavit Međunarodni dan boja koji je nedavno održan u Tehničkom muzeju! Naime, ulazim ja u muzej, koji btw ima sad stražnji ulaz jer se sve skup preuređuje (malo djeluje armagedonski kad se traži ulaz al ok...) i upadnem tranu, a ono na stepenicama neki klaun pozira... Idem ga fotkat, on me pogleda, a ono Marin s TTF-a,  krenemo se valjat od smijeha, jer je s njim uvijek neka zabava, kad najednom eto ti Đurđice (također predaje na TTF-u), isto tak obučene u klaunicu. Inače, Marin Sovar i Đurđica Kocijančić su predavači s Tekstilno-tehnološkog fakulteta i stručnjaci su za modu i kulturu odijevanja.

  danboja

  Ovo su neki od motiva, a dolje je majica Ivane Omazić, bubbly, bubbly!

  danboja

  A za ovo stvarno treba imat strpljenja: fotka ispod rad Lucije Marošan, iz Škole za modu i dizajn.

  danboja

  I još jednom Noel: velim ti, hit restač! Deichmann je nedavno imal reviju tam, najbolje su mi bile oxfordice, i to zlatne, srebrne, bež... i to s bijelim đonom.

  danboja

  To je to, pusa, bok.

  Duda

  BIO BEAUTE by NUXE BB krema
  D LIFE // bla pred 200 i neš ljudi, ruže, ružin ar...

  Povezani postovi