Veličina fonta: +
  Istaknuto 

  D life // bazen ko borg, zamak na vrhu brda, slavni karfiol, sladoled od vrganja, kuhinja u ormaru, prve google glass, rakija od kave...

  Podsjetila me ta scena na onu kad je Charlotte u SATC prelazila na židovsku vjeru, kad je ulazila u bazen... u Rimskim termama fakat sam se osjećala ko neka božica. Bauljajući u bijelom šlafruku i japankama, obilazila sam labirint oko bazena i upijala tu... impozantnu, na momente borgovsku arhitekturu. Svjetlost je nekak blaga, tak da se u bazenu ne osjećaš ko pod reflektorima, nema gužve, barem nije bilo prije 10 dana kad smo mi bili, a onda se izlazi van, ofkors, voda je vruća, isparava se, zrak gotovo mrzli. Klasična ljepota zimskog kupanja na otvorenom!

  Uživala 4 dana u wellnesima Slovenije: Dubravka Prpić Znaor, gl. urednica ITgirl.hr

  BALNEA1

  Da, to stvarno tak zgleda. Lijevo i desno su ti okviri, na galeriji, imaju staklenu ogradu do pola, tak da nemreš opast :D Tu se zavališ i chillaš... Inače svi hoteli u kojima smo bili su vrhunske wellness destinacije: Balnea, Terme 3000, Rimske terme i Terme Laško.

  BALNEA1

  Navečer nam je zasviral Miha, a mi smo pjevali iz petnih žila, oduševljeni, ko da smo sami na svijetu... Onaj moment kad misliš da svi zvučite ko neki super bend, a sljedeći dan gledaš videe i omg hahahha... Uglavnom, jedini koji nije falšal je bil Miha, kralj za klavirom, moj glazbeni idol!

  BALNEA1

  Prek puta termi su sekvoje, toliko su velike uživo da podsjećaju na neke Elfove... i kao da imaju zglobove na korijenju, uglavnom straobalno su ogromni... 

  BALNEA1

  I chillanje, meni najomiljenije, usred zelenila, nema bolje. I bok.

  BALNEA1

  Klope ko u priči, bilo je toliko fino da smo se konstanto čudili, a kaj je unutra, to je od čega? stvarno? :))) naravno da pol nisam zapamtila, ni čula, jer nemreš baš slušat kad okusni pupoljci imaju party i ludi su od sreće:D. Evo dio hrane... uživajteeeee (da, i ja sam gladna kad to gledam, svaki put).

  BALNEA1

  Prženi karfiol nam je postal hit tih dana, light motiv, i mogu vam reć da je odličan, onak hrskav!

  BALNEA1

  Ova glava me oduševi svaki put kad dođem u Balneu. Ko da će se ustat, svaki tren... neki metalni čovjek koji spava u vodi.

  BALNEA1

  Izlazak - da, tunika, tajice, i to one za trčanje, plus čizme. I ruksak. Neka čudna kombinacija:))). Al baš mi fora.

  BALNEA1

  Ovo gore je isto u Balnei, interijer je poseban, art-skandinavski. Meni omiljeni. To je detalj ispred saune...

  BALNEA1

  Termalna voda u Dolenjskim toplicama, prek put Balnee...voda, ono, čini čuda za probavu, molimo koristiti pažljivo:))) Al kad se stalno jede, onda je to itekako super!

  BALNEA1

  Ove smo "prve google glas" upoznali u Aškerčevom domaćinstvu (uf, bil je tu i super domaći sir, ima više varijanti!). Kroz njih su se gledali crteži, imaju neku ladicu u koju se to stavi, drito ispred. Sjećam se, ko klinci smo imali nekaj slično, naočalasto, isto su bili kao crteži koje smo stavili u tu igračku i mijenjali si fotke jednim klikom na gumb. Bruna danas ima jedan mali kao teleskop, u to se stavi štapić s vodom i šljokicama i onda kad gledaš u to vidiš psihodeliju, sve šareno, šljokice, pretače se... ludo...:D Brijem da je to neki hipi zmislil. Tu šarenu varijantu.

  BALNEA1

  A Davor je dofural rakije, proizvode ih on i njegova škvadra, iz Čakovca. Zovu se Good Spirit. Rakije su više ko likeri, meni se sviđa ova kava, jer baš ima okus kave. I to one gorkaste, ne previše slatke. Trava odnosno trova mi je too much, iako su dečki rekli da im je super, a golfer je isto zanimljiv, ima limuna. Baš nekak neočekivano friško, u alkoholu...

  BALNEA1

  Onda smo išli na zamak... da, pravi, pravcati. Ime mu je Tabor, a na vrhu se smjestio restoran Pavus. Inače, vlasnik restorana Marko Pavčnik u Sloveniji je mega zvijezda. Stalno je na telki i totalno je cool tip, opušten i, naravno, izuzetan kuhar... I funny, kad smo ga pitali a kaj bu za desert? On nas mirno pogleda i veli: gljive. Ok, what?

  BALNEA1

  Ovo su slijedovi: slijedi fotke! Fali mi na fotkama samo juha.

  BALNEA1BALNEA1

  Za ovu klopu su rekli da je mega hit, prženi karfiol (aha!), liješnjaci, saft od tartufa...

  BALNEA1

  Al nema do mesa!

  BALNEA1

  Ovo je ludo, sladoled od vrganja.. Da, gljive za desert! Predobro. Biskvit s anisom i mali saftići od jabuke...

  BALNEA1

   Pa sam sljedeće jutro ošla na trčanje... ovo je oko Terma Laško. Divna je pozicija, ima okolo puno šume sa šetnicama, na fotki se tam na kraju ono narančasto vide same terme... DA, sve skup podsjeća na neko austrijsko selo, i baš je tak sve uredno i čisto i opušteno.

  BALNEA1

  U Sloveniji je restoran Rajh jedan od najboljih... čim uđeš, vidiš te slatke pajceke, a jedan od njih je crveni:))). Totalno fora detalj.

  BALNEA1

  Karfiooooool!

  BALNEA1

  Prepeličje jajčeko u krem juhici...

  BALNEA1

   Dekonstruirani tortelin, ispod se sakrilo meso... 

  BALNEA1

  E a sad je tu menu iz Terme 3000, imali smo poseban ručak kad smo stigli:D Znači, popis gore, fotke dolje.

  BALNEA1BALNEA1BALNEA1BALNEA1

  Desert je zanimljiv, imal je ovu čoko malu tablu s imenom chefa... 

  BALNEA1

  Ovo su kućice Ajda, kod Terma 3000. Nove, imaju krov ko one od hobita, drvene, jednostavne, udobne. Na ovom krevetu sam spavala ko top. Znači, imala sam pred spavanje upaljenu telku, ležala na boku. Drito ispred mene, gotovo na samom rubu kreveta, bio je daljinski. I ujutro kad sam se probudila, bila sam i dalje u toj pozi, daljinski nije opal na pod. Inače tu su i neki zdravi  jastuci od heljde, no nisam ih koristila, mnogi vele da su im ok. Ne znam, šuškaju, ko da je slama nutra, meni to ne paše, a i onak su tvrdasti. Ja više volim velike i fluffy...

  BALNEA1

  Bungalov je onak minimalistički uređen, ima i neke fora lampe na ogradi prema gore, a na katu, uskom u krovu, jedan je krevet.

  BALNEA1

  Kuhinja je tajanstvena. Prvo se krije u ormaru, a onda... evo je!

  BALNEA1

  Evo ga, hobbit krov:))

  BALNEA1

  Neki dan je u Areni bil Elemis event - stigo je taj odličan brend i u Farmaciju!

  BALNEA1

  Imaju niz linija, uglavnom su tu zvijezde kolagen i alge koje usporavaju pojavu znakova starenja... nude varijante i za lice i za tijelo. Tepaju mu kao... no. 1 beauty brend u Engleskoj! Opa!

  BALNEA1

   Bila je neki dan Digital marketing and advertising konferencija u Plazi, fascinantno koliko danas postoji mogućnosti oglašavanja, a prva stvar koja se traži je... kreativnost. Sposobnost povezivanja svih tih platformi. Bio nekad oglas, a danas aplikacije koje potiču ljude na sudjelovanje...

  BALNEA1
  Spila sam si vodu i vječito dobar protein:D Multipower od marelice je prefin! I taman za izdržat...

  baj baj, Duda;)

   

  D life // baletna bajka @ MUO, ljubavni čaj, space...
  D life // vlakovi na snijegu, konji na rođendanu, ...

  Povezani postovi