BAGS_info // MIKO ima nove torbe – u zelenim tonovima krošnje slavonskog hrasta

  MIKO je slavonski cool brend torbi, već 4 godine donose chic torbice i ruksake koji su posebni stilom i izradom, sve rade ručno. Praktičnost je zakon, ali i neki poseban detalj, pa su već postali uočljivi, karakteristični po nekim elementima, lako ćete ih prepoznati. A to je dobro za image.

  Malena and Basic Oak

  Neki su dan predstavili OAK kolekciju inspiriranu slavonskim hrastom.

  - Novu MIKO Oak Collection karakteriziraju bezvremenski krojevi u tamnoj, zelenoj boji krošnje slavonskog hrasta, izrađeni od kvalitetne umjetne kože s drvenim ručno rađenim ručkama. A, ovaj savršeni spoj, zaokružili smo modernijim motivom Šokice na plexiglasu. Praktičnost, multifunkcionalnost i višesezonska nosivost su garancija koju potpisujemo kao brand – javlja MIKO.

  Zvijezde nove OAK kolekcije su već dobro poznati modeli: Malena- Oak edition, Basic Oak ruksak i Little bucket bag. Svaka se torba može nositi na nekoliko načina, ovisno o looku koji želite postići – poručuju.

  Malena Oak edition3

  Basic Oak ruksak dio je nove šumske Oak kolekcije. Osim što se može nositi kao ruksak, uz njega dobivate i zeleni remen te ga možete nositi i preko ramena. Krasi ga njihova MIKO Šokica printana na pločici plexiglasa.

  Malena-Oak edition član je nove kolekcije. Osim što se može nositi u ruci i preko ramena, uveli smo novitet- Malenu možete nositi i kao ruksak! – javlja MIKO.

  Little bucket bag2

  Tu je i little bucket bag koju su vratili u kolekciju radi velikog interesa.

  Fotograf: Stella Mešić

   Basic Oak ruksak1Little bucket and Basic Oak backpackMalena Oak edition2