Friday refresh // SKINAGE linija - inovativna formula za ZDRAVLJE I LJEPOTU

  Najvažnija uloga kolagena povećanje je zategnutosti i elastičnosti kože, poticanje prirodne sinteze kolagena u fibroblastima te smanjenje vidljivosti bora. Yasenka Skinage nadomješta kolagen, hrani vašu kožu iznutra i njeguje je izvana.

  FARMACIA - koja mi je najbliža?

  Koža pamti svaki stres, loše prehrambene navike, svako izlaganje suncu i sve što ostavlja vidljive tragove i ubrzava proces starenja. Ponekad nam ne preostaje ništa drugo nego zaustaviti vrijeme i učiniti nešto dobro za zdravlje i ljepotu kože uz pomoć linije Yasenka Skinage koja hrani vašu kožu iznutra i njeguje je izvana.

  bettyandco 932121 cr


  Već nakon 25. godine tijelo počinje gubiti otprilike 1,5 % kolagena godišnje. Ovo je pravi trenutak da se polako počne uvoditi njega kože kako bi se usporili znakovi starenja.

  Današnji tempo života često ubrzava proces starenja jer smo, više nego ikada, razapeti između brojnih obaveza, što rezultira manjkom vremena, pretjeranim stresom, neadekvatnom prehranom i manjkom aktivnosti.


  Iako naš organizam ima sposobnost sinteze kolagena, on se ipak s godinama smanjuje, što neizbježno utječe i na kvalitetu naše kože i kostiju. Na smanjenje razine kolagena utječu i pušenje, konzumacija većih količina šećera, pretjerano izlaganje sunčevom zračenju i neke genetske predispozicije.


  Ako se prepoznajete u svemu navedenome, nužno je da promijenite rutinu, uvedete zdrave navike i počnete koristiti proizvode koji mogu nadomjestiti kolagen, u velikoj mjeri zaslužan za mladolik izgled. Najvažnija uloga kolagena je povećanje zategnutosti i elastičnosti kože, poticanje prirodne sinteze kolagena u fibroblastima te posljedično smanjenje vidljivosti bora.


  Linija Skinage, koja je postigla velik uspjeh na tržištu i postala apsolutni hit, proširena je s još tri proizvoda pa sada Skinage linija savršeno zaokružuje čitavu priču o ljepoti i zdravlju kože, prilagođavajući se različitim životnim stilovima, beauty navikama i potrebama svake žene.

  Yasenka Skinage linija predstavlja idealne anti-age proizvode koje će s oduševljenjem prihvatiti svi tipovi žena - poslovne žene, sportašice i rekreativke, avanturistice, majke i bake.

   yasenka5

  Skinage Collagen Advanced 5000 tekući dodatak prehrani

  Skinage Collagen Advanced 5000 tekući dodatak prehrani za zdravlje i ljepotu vaše kože sadrži u preporučenoj dnevnoj dozi 5 g Naticola - hidroliziranog morskog kolagena, hijaluronsku kiselinu, resveratrol i vitamin C. Kombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i resveratrola hrani kožu iznutra, a vitamin C pridonosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože. Klinički je doka­zano da uzimanje 5 g Naticola, hidroliziranog morskog kolagena, u osam tjedana smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.

  Skinage Collagen Premium ampule (10 x 25 ml)

  Skinage Collagen Premium ampule praktična je dnevna doza ljepote. Ampule sadrže u preporučenoj dnevnoj dozi 5 g Naticola – hidroliziranog morskog kolagena, hijaluronsku kiselinu, vitamin C, vitamin B3 i cink. Cink i vitamin B3 dodatno pridonose održavanju normalne strukture i izgleda kože, kose i noktiju. Vitamin C pridonosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože.
  Klinički je doka­zano da uzimanje 5 g Naticola, hidroliziranog morskog kolagena, u osam tjedana smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.
  Skinage Collagen Powder, prah 100 g

  yasenka5

   

  Skinage Collagen Powder - zdravlje i ljepota u vašem omiljenom napitku!

  Sadrži u preporučenoj dnevnoj dozi 5 g Naticola – hidroliziranog morskog kolagena, hijaluronsku kiselinu, i vitamin C. Vitamin C pridonosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože.
  Klinički je doka­zano da uzimanje 5 g Naticola, hidroliziranog morskog kolagena, u osam tjedana smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.

  Skinage Production krema, 50 ml

  Skinage Production krema inovativna je formulacija za smanjenje bora. Sadrži ekstrakt soka biljke Bulbine frutescens čiji sastojci dokazano stimuliraju stvaranje stanica vezivnog tkiva i sintezu kolagena te ulja sjemenki jojobe i marakuje koja umiruju i dodatno hrane kožu čineći je glatkom i mekom, uspješno se odupirući prijevremenim znakovima starenja kože.
  Skinage Anti Spot krema, 75 ml

  Skinage Anti Spot krema za izbjeljivanje hiperpigmentacija sadrži ekstrakt bijelog duda i fitinsku kiselinu, sastojke koji dokazano iz­bjeljuju tamne mrlje uzrokovane prekomjernim izlaganjem suncu i starenjem. Sadrži ulja jojobe i marakuje koja njeguju i hrane kožu.

  bettyandco 932121 cr
  Betty and co.