Monday boost // Twinlab Dualtabs pomaže pri JAČANJU IMUNITETA

  Specijalne formule multivitamina i minerala u biljnoj bazi kao u Twinlab Dualtabsu preporučuju se osobama pod stresom, starijima, kroničnim bolesnicima i rekonvalescentima te sportašima. Iskoristite pogodnost u Farmaciji do 31. 12. 2018. - uz Twinlab Dualtabs, dobivate Magnezij 375 mg gratis!

  FARMACIA - koja mi je najbliža?

  Kako bi se osigurao optimalni unos vitamina i minerala u organizam, najčešće se preporučuje uzimanje ciljanih multivitaminsko-mineralnih kombinacija. Pošto na tržištu ima mnoštvo proizvoda, važno je naglasiti da nisu sve formule jednake! Razlikuju se po sastavu, količini aktivnih tvari, obliku - važnim faktorima koji onda utječu na apsorpciju i iskoristivost.

  Fashion Model Jumping Tomboy Outfit
  Deposit photo


  Prilikom odabira multivitamiskih formula treba voditi brigu o obliku vitamina i minerala. Prirodne oblike naše tijelo prepoznaje kao svoje i u potpunosti ih iskorištava. Najbolja opcija je ako su ti prirodni oblici i kelirani tj. kombinirani sa amino kiselinama koje se nalaze u našem organizmu.

  Specijalne formule multivitamina i minerala u biljnoj bazi u Twinlab Dualtabs-u odabir su za osobe koje se neredovito i nekvalitetno hrane. Dualtabs se posebno preporučuje osobama pod stresom (studenti, poslovni ljudi...), starijim osobama, kroničnim bolesnicima i rekonvalescentima te sportašima koji imaju povećane potrebe za vitaminima i mineralima. Zbog jedinstvenog sastava Dualtabs je optimalna dopuna prehrani za jačanje imuniteta i poboljšanje općeg stanja organizma.  Fashion Model Jumping Tomboy Outfit
  Deposit photo

   

  Dualtabs tablete sadrže odvojene vitaminske i mineralne slojeve sa 16 esencijalnih vitamina te 12 minerala. Na ovaj način smanjuje se mogućnost međudjelovanja, a osigurava bolja apsorpciju i iskoristivost.
  Specijalna tehnologija izrade osigurava postepeno otpuštanje tijekom cijelog dana, pa je dovoljna jedna tableta dnevno. Vitamini B kompleksa sudjeluju u svim metaboličkim procesima u organizmu stoga su posebno zastupljeni u ovoj formuli. Od mikroelemenata za imunitet najpotrebniji su selen i cink dok vitamin A pomaže u oporavku sluznice i jača imunitet. Vitamini C i E pružaju snažnu antioksidativnu potporu i jačaju imunitet.

  ff 862629  Zaštićena biljna baza kompleksa prirodnih bioflavonoida (rutin i hesperidin) poboljšava apsorpciju i iskoristivost vitamina i minerala iz formule. Ekstrakti acerole i šipka, bogati su prirodni izvor vitamina C i antioksidansa dok probiotička kultura (Lactobacillus acidophilus) regulira fiziološku crijevnu floru. Dualtabs sadrži specijalno obloženo željezo koje ne uzrokuje probavne teškoće. Prirodni proteolitički enzimi iz ananasove palme i papaje (bromelain i papain) omogućuju optimalnu razgradnju hrane i bolju iskoristivost hranjivih tvari, dinamički djeluje na probavu pa se preporučuje uzimanje Dualtabsa nakon obroka.


  Dualtabs je izrađen od provjerenih i najkvalitetnijih sirovina suvremenim tehnološkim postupcima, a staklena ambalaža nema interakciju sa sadržajem tako da su cjelovitost i kvaliteta proizvoda zagarantirani.
  Iz navedenog sastava vidljiva je kompleksnost formule čija svakodnevna primjena osigurava optimalnu nadopunu prehrane i omogućuje bolju apsorpciju hrane, esencijalni proces za održavanje imuniteta i općeg zdravstvenog stanja.

  ff 862629

  MAGNEZIJ
  Zbog suvremene proizvodnje i prerade hrane sve češće se primjećuje manjak magnezija u hrani. Iako nije najzastupljeniji mineral u organizmu esencijalan je za cijeli niz funkcija važnih za održavanje zdravlja cjelokupnog organizma.

  Osim što sudjeluje u mineralizaciji kostiju, magnezij regulira brojne metaboličke procese važne za stvaranje energije pa učinkovito doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Isto tako važan je za prijenos živčanih impulsa na mišiće pa je esencijalan i za pravilan rad srca i probavnih organa.

  Doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji i normalnom funkcioniranju živčanog sustava te dulji nedostatak magnezija može uzrokovati simptome poput gubitka koncentracije, straha, tjeskobe ili razdražljivosti.

  Najčešći simptomi nedostatka magnezija su iscrpljenost, kroničan umor, manjak energije, grčevi u mišićima, visok tlak, loš san, anksioznost, slaba probava, česte glavobolje i migrene, te pojačani simptomi PMS-a. Nedostatak magnezija je prisutan kod dijabetesa, endokrinih i kardiovaskularnih bolesti, alkoholizma, povećanog stresa, prehrane vrlo bogate ugljikohidratima te kod starijih osoba i sportaša.


  Preporučuje se uzimanje Magnezija uz kombinaciju multivitaminsko mineralne formule DUALTABS kako bi zadovoljili dnevne potrebe za ovim esencijalnim mineralom potrebnim za fiziološko funkcioniranje organizma.