Veličina fonta: +

  W'nW Megalast lakovi za nokte

  Dugotrajan lak za nokte, modernih postojanih boja sa kalcijem i mineralima. Savršeno oblikovana četkica omogućuje ravnomjerno nanošenje boje.Tako opisuju ove simpatične Megalast lakove za nokte.Na moju adresu stigla su 2 laka,Milk i Heatwave.Pakiranje oba laka je standardno,staklena bočica i crni čep ali izgleda veoma elegantno.Za 13,5 ml laka cijena je oko 22 kn.Četkica za nanošenje im je široka i pljosnata što mi se posebno sviđa jer gotovo u samo jednom premazu nalakiram cijeli nokat.Oba laka koje ću predstaviti imaju u sebi kuglice koje kad protresete lak izjednače formulu.To dobro dođe ako se lak nije dugo koristio pogotovo što te kuglice danas nemaju svi lakovi.

  Megalast E2032-Milk-je jedan lijepi mliječni lak,po mom mišljenju savršen za french manikuru.Ja sam ga više koristila kao njegu u danima kad mi se nije dalo trudit oko noktiju,tek toliko i moram priznati da me baš oduševio te da sam ga najviše i koristila uz sve lakove koje imam.


  pizap.com14593759230421

   

  Nijansa mi je prava "Milk" i paše uz sve odjevne kombinacije a ima i lijepi sjaj.Na fotkama je lak nanešen u 2 tanja sloja i kao što vidite nokat se vidi kroz lak ali to mi je skroz ok.Za neku veću pokrivenost treba i više slojeva no meni je ovo bilo sasvim dovoljno.Zanemarimo činjenicu da su mi ovdje nokti u nešto lošijem stanju jer sam netom prije skidala gel s prirodnih noktiju. :D  pizap.com14593761776761

  Traje par dana bez nadlaka i  bez pretjeranog krzanja.Lijepo učvrsti nokte i da im sjaj.

   

  Megalast E2123-Heatwave-Koraljno crveni lak čija nijansa me "kupila" pigmentiranošću.Toliko mi je lijep da sam ga vrlo često nosila i uživala u pogledu na isti.

  pizap.com14572776483723

  Mazivost i trajnost je više nego odlična.Sjaj je divan a boja mi se u hladu čini više crvena dok na direktnom suncu poprima taj koraljni ton.

  pizap.com14572774339182U dva tanka sloja potpuno prekriva nokat,nanosi se s lakoćom i brzo suši.Oba laka se tako brzo osuše što je odlično jer ja uvijek bar malo zbrljam svaki lak jer mi je mrsko čekat da se posuši do kraja.S ovima nisam imala takvih problema i Heatwave sam jednako često nosila kao i Milk. :)Široka četkica je totalno veliki plus jer samo lakiranje postane manje neuredno.

  Moj zaključak je da su ovo odlični lakovi jer za malu cijenu dobijete dugotrajan lak za nokte,lijepih boja,visokog sjaja,savršene mazivosti i super brzog sušenja.U ponudi ima raznih boja,za svakog po nešto pa ih potražite na WnW policama.

  Eto,to bi bilo sve..Lijep pozdrav,

  Tasha90

  D life / životna pravila, japanska trešnja, Lierac...
  D life / glamping, Bled, samostan (bivši:D), #food...

  Povezani postovi