Veličina fonta: +

  Spavanje u dvoje - istina ili mit?

  Pišem i opet u gluho doba noći dok moji najdraži spavaju, neki možda sanjaju, a ja bi to isto vrlo rado, ali ne ide. Zašto? Nije da nisam umorna, preumorna čak, ali ni u ime ljubavi ne pristajem spavati u krevetu gdje mi s desne strane na uho struže moj četveronožni dlakavi prijatelj, a s lijeve pak također ispušta neartikulirane zvukove pištanja, fućkanja i groktanja manje dlakavi ljubimac s dvije noge. Ne mislim da je manje ljubljeni već manje dlakavi, da me ne bi krivo shvatili.

  15

  Molim lijepo, gdje to piše da ja to moram trpit, i zašto bi se netko zgražavao(moja mama npr) kaj ja rađe biram drugu sobu (sva sreća da postoji), gdje ću se raširit lijepo po cijelom krevetu i ne čut nikoga. Pa ni samu sebe kada hrčem, jer ja to ne čujem, a i ne radim, pa me baš briga.
  Ali to nije u redu, pa gdje je tu romantika i zagrljaj dvoje ljudi koji se vole i spavaju zajedno, iskreno, rađe grlim top shop anatomski hladni jastuk nego praščić babe sound i to stereo surround.

  Ok, sebična sam, samoljubiva, osjetljiva, kako god, al samo želim zaspat kak se šika i fajrunt.

  il 340x270.643748330 rjfi

  Solidarna sam ful s tisućama žena kaj spavaju kraj svojih muževa, partnera, domaćih životinja svih vrsta i koje trpe hrkanje noćima, godinama, i ne lupaju ih s laktom ni nogom šatro ispod popluna, jer to se mora i to je tak.
  E pa nije, i btw, da čujete i drugu stranu, uopće mu ne vjerujem kad mi veli da nije mogao zaspati od mene jer da se navodno glasam dok spavam ko mops s bronhijalnom astmom ?! Totalno neoriginalno i neistinito.
  Ja to nikad ne bi mogla jer se kontroliram i valjda bi znala da hrčem kao i on uostalom.

  Sleep-Apnea-and-Snoring

  Zaključak? Parovi bi trebali spavati odvojeno, ono, poljubac prije spavanja može, sex pri buđenju isto tak, i onda svako bris na svoj krevet, sobu, a između primam psovke od svih onih kaj žive u garsonijerama s dvoje djece. Oprostite na trabunjanju, nisam nikog htjela iznervirat, samo sam neispavana i živčana, kao i obično.

  Voli vas Black Cherry

  sleep

  D life / modni ormar, crveni nos, nikel & ruže, ro...
  D life / halloween, stan viktora kovačića, modni o...

  Povezani postovi