Veličina fonta: +

  Nuxe višenamjensko suho ulje bez šljokica

  Dugo sam gledala ovaj proizvod i razlog zbog kojeg sam odugovlačila u kupnji je taj što baš i nisam ljubitelj ulja.

  Ne volim onaj sticky osjećaj na koži, pogotovo ljeti jer mi je nezamislivo obući robu na sebe, a da se nije prethodno upilo. A, ulju ipak treba malo duže za to. Iz tog razloga najdraži su mi oni losioni koji se jako brzo upiju. (kao npr. Balein losion od badema koji je bio limited)

   

  No, međutim ovo Nuxe ulje me navelo da mislim drugačije. Da ga nisam probala na licu mjesta, vjerojatno bi ga i dalje nastavila gledati. Riječi zbog kojih sam pokleknula pri kupnji su bile "...možete odmah navući robu na sebe nakon korištenja." PRODANO!

   

   

  Nuxe ulje dolazi u dvije varijante, sa šljokicama i bez. Odlučila sam se za ovo bez šljokica jer mi je potonji imao malo sintetički miris, koji mi se nije baš dopao, a i zbog toga što nije na pumpicu. Inače, samo boca od 100 ml ima pumpicu, ova od 50 ml su bez nje. Jedna i druga su zgodna za korištenje, ali ja radije biram ovo sa pumpicom.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Na slici gore sam nanijela jedan špric na kožu, izgleda kao i svako drugo ulje. Samo mi se čini da je malo laganije i manje gušće teksture kao npr. Jonhson's baby ulja.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Kao razmazan, daje lijepi glow na ruci, divno miriše, upija se dok ga mažem i kroz par minuta ostavlja kožu svilenkastom i glatkom.

   

   

   

  Opis proizvoda.

   

   

   

  Zaključak: Moram priznat da sam ugodno iznenađena ovim proizvodom i mogu ga preporučiti svima, bez obzira na tip kože, jer odgovara svima. Može se nanositi na tijelo, lice i kosu, što mu je dodatni plus. A, vjerujem da će trajati vječnost jer ga ne treba puno prilikom korištenja.

   

  Nuxe ulje se može kupiti i u pojedinim DM prodavaonicama i još u kombinaciji sa popustima 25% i/ili 15% mislim da je isplativa investicija. :)

   

   

  Preporučena cijena:

  50 ml 139 kn

  100 ml 239 kn

   

   

  Da li vi koristite Nuxa ulja? Kako ste zadovoljne s njima?

   

  Garnier Miracle Skin Perfector 5u1 BB za normalnu ...
  Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector u nijansam...

  Povezani postovi