Veličina fonta: +

  Nail polish colors for Autumn

  Danas donosim post, posvećenom mojim najdražim jesenskim lakovima za nokte. Budući da je ovo moja najdraža i najljepša sezona, uvijek se opskrbim novim stvarima, pa tako i lakovima. Izbor je prevelik, no za ovaj post izabrala sam one koje najčešće nosim i potrudila se da izbor boja bude raznovrstan.

  Razlozi zašto su se baš ovi lakovi našli u mojim prijedlozima jesenskih lakova, su svakako lijepe nijanse koje ih krase. Znam da postoji mnogo čitateljica koje ne dijele boje na godišnja doba, no ja to uvijek radim (hehe). U jesenskim mjesecima svakako volim tamne i bogate boje, koje odmah daju toplinu cjelokupnom look-u :)

  Zatim sam se osvrnula na samu kvalitetu i teksturu laka. Svi navedeni lakovi na mojim noktima bez problema izdrže 3 puna dana (bez da se počnu guliti na vrhovima), što je neka moja psihološka granica – dovoljno da se ne zamaram brzo sa skidanjem i nanošenjem novog laka, a opet dovoljno kratko da mi nijansa na noktima ne dosadi.

  Svi navedeni lakovi se jednostavno i lako nanose, dosta brzo suše na noktima, te imaju punu/bogatu boju i sjaj.

  autumn_20141021-203429_1.jpg

   

  Golden Rose ~ Classics Charming 86

  goldenrose1.jpg

  20141020_131250.jpg

  Radi se o vrlo jednostavnoj, srednje do tamno ljubičastoj nijansi. Boja je jednostavna, bistra i nosiva.Dok sam pripremala ovaj post shvatila sam kako mi je malo ljubičastih lakova ostalo u kolekciji, a prije sam ih imala u skoro svim nijansamaMislim da se trebam dati u potragu za nekom novom, inovativnom ljubičastomOvo je svakako zahvalna nijansa, uklapa se uz brojne odjevne kombinacije i svakako je prikladna za jesen i kišne dane..

   

  Eveline miniMAX ~ nijansa 192

  eveline.jpg

  20140306_105524.jpg

  Razlog zašto volim običan crni lak u jesenskim i hladnim mjesecima je zato što odlično izgleda na kratkim noktima. A bolje se osjećam s kratkim noktima kada nosim rukavice:)Crna boja može istovremeno izgledati elegantno i šik, a može davati i određeni vamp izgled look-u, ovisi o Vama što želite postićiOva Eveline nijansa me oduševila jer je crna uistinu vjerna, gusta i sjajna. Potraje dugo na noktima i uklapa se u sve odjevne kombinacije, te kape i šalove koje posjedujem:)

   

  Essie ~ Bahama Mama

  essie.jpg

  20140905_132111.jpg

  Moj apsolutni favorit među jesenskim lakovima i (trenutno) najljepši lak u cijeloj mojoj kolekciji:)Formula mu je iz snova, lak je lako nanositi, te nadograđivati slojevima. Prekrasna berry-bordo boja, a na momente vidim i ljubičasti odsjaj. Boja je bogata, duboka,tamna, izražajna kako i priliči za jesen, ali opet nije pretamna, vidi se jasno njena ljepota. Boja s kojom ne možete pogriješiti. Uvjerena sam da će biti na mojim noktima veći dio jeseni, ali i zime:)

   

  Essie ~ The Perfect Cover Up

  essie1.jpg

  essie3.jpg

  Još jedna inovativna i šik nijansa, koja dolazi od Essie. Radi se o dubokoj, tamnozelenoj boji, koja Vam na momente može početi vući na sivkastu. Zbog toga što je tamna i neodređena, često ju nosim ove jeseni. Bogata boja i sjaj mu također idu u korist:)

   

  Golden Rose ~ Paris 104

  goldenrose.jpg

  20141020_135258.jpg

  Lak koji je tamniji od Bahame Mame – tamnija boja vina, odnosno tamna berry, koja u sebi ima određenu toplinu, odnosno nečeg smećkastog. Prije Bahame Mame ovo je bio moj najdraži jesenski lak. Volim ga nositi kada se poželim tamnih nijansi, a nisam raspoložena za crni lak, jer se radi o pravoj vamp boji:)

   

  Wet n Wild Megalast ~ Undercover

  wet-n-wild.jpg

  20141020_125918.jpg

  Lijepa zagasita roskasto-koraljna, vintage boja. Ima u sebi nešto toplo.Često kažem za ovu nijansu da je “prljavo” roza:) Volim ju nositi kada se želim odmaknuti od tamnih lakova, zato što je neka zlatna sredina.Nije tamna, ali nije ni izražajna boja – prizemljena je. Oduševljena sam formulom ovog laka – predivno je gust, lako je s njim baratati, a završnica je neodoljivo kremasta i sjajna:)

  autumn_20141021-203429_1.jpg

   

  Postoji još mnogo lakova koje volim nositi i koje ću nositi ove jeseni, ali ovi su ušli u post za ovu godinu :)

  Sviđaju li Vam se moji prijedlozi? Koji biste i same htjele nositi? Dijelimo li neki favorit? Koje lakove vi nosite/ćete nositi ove jeseni ? 

  Hvala na čitanju !! :)

  Ivana :)

   

   

  D life / mode na sve strane, od FHR do novih dućan...
  L’Occitane Aromachologie ~ Opuštajuće mirisne vreć...

  Povezani postovi