Veličina fonta: +

  L'oreal Lumi Magique - primer & highlighter

  Ako ste me čitali do sada, znate da sam veliki fan glowy makeup proizvoda. Ne onih vrišteće glowy, nego onih suptilnih - prirodnih.

  Pa sam, iskoristivši 15% popusta u DM- u povodom CCO rođendana + kupon od 25% na sve L'oreal Lumi Magique, kupila ga poprilično povoljno. Morate priznat da bi i vi isto to napravili, da ste bili na mom mjestu! :)

  Puna cijena mu je 90 kn, a ja sam ga sa popustima platila oko 55 kn.

   

   

  L'oreal Lumi Magique dolazi u uskom i elegantnom pakiranju, biserno bijele boje, te vam tim već otkriva i boju svog sadržaja. Količine je 20 ml, te dolazi sa pumpicom, što osobno cijenim kod ovakvih proizvoda jer je tako higijenski "zdravije" za korištenje, pogotovo kada je riječ o osjetljivim područjima, kao što je lice. 

   

   

   

  Ovaj proizvod osim uloge primera, može se koristiti i kao highlighter. S obzirom da je biserno bijele boje, u sebi sadrži reflektirajuće, biserne čestice koje licu daju glow efekat. 

  Osim za funkciju highlightera, može se koristiti sam, pomiješan sa kremom za lice ili kao primer prije nanošenja podloge (pudera) na lice. A, prije upotrebe ga treba protresti. 

   

  Jako je ugodan na licu, lagano se razmazuje, ne treba ga količinski puno da bi se prekrilo cijelo lice, jer je poluguste teksture, pa je tim olakšano nanošenje.

  Lice s njim izgleda glatko i svježe, umanji pore te podloga na njega sjeda savršeno. 

   

   

  lijevo: dnevno svijetlo                            desno: sa blicem 

   

   

  lijevo: lagano razmazano                 desno: potpuno razmazano (dnevno svijetlo obe slike)

   

   

  Zaključak: Proizvod mi se sviđa, ali me puna cijena, pomalo odbija. I dalje mi je Sephorin smoothing primer prvi na ljestvici primera, jer zbog silikona kojeg sadrži u sebi, lice čini baršunasto mekim, te podloga na njega bolje sjega. Lumi Magique je odličan proizvoda i vjerojatno bi mi bio prvi izbor, da već nisam probala Sepohorin, ali mu svakako dajem veliki plus zbog prekrasnog efekta na licu, te što ga se može koristiti i kao highlighter.

   

   

  Jeste probali već L'oreal Lumi Magique primer? Što mislite o ovom proizvodu?

  Maja xx

  L'oreal Mythic Oil - ulje za kosu
  Maybelline Fit Me kolekcija

  Povezani postovi