Veličina fonta: +

  essie 69 braziliant

   

  Nakon čitavog niza pročitanih pohvala za ovaj brend odlučila sam ga i sama isprobati.

   

   Na našim policama je na raspolaganju isključivo u Bipi i možete naći zaista puno nijansi...ja nisam brojala ali dala bi se kladiti da ih ima 60-ak, ako ne i više.
   Odlučila sam se za nijansu br 69 pod nazivom "BRAZILIANT" po cijeni od 79,90kn koja je ista za sve nijanse a dobijete 13,5ml sadržaja što je solidna količina.
   Visokokvalitetan lak čija vas pigmentiranost oduševi u trenu a kada shvatite da je već u potpunosti suh nakon 20-ak sekundi ne možete vjerovati da je to istina i da je neki brend potukao OPI lakove.
   Sljedeće ugodno iznenađenje je bilo kako se samo lagano i precizno nanosi sa tom tankom i dosta rijetkom četkicom a kada sam shvatila da je dovoljan jedan sloj mom oduševljenju nije bilo kraja.
  Za kraj ću Vas oboriti s nogu kada Vam kažem da je ovaj lak na mojim noktima bio 8 dana bez da se i taj osmi dan ljuštio, bio je potpuno netaknut ... ne bih ga ni tada skidala ali sam htjela nanjeti učvrščivać noktiju (jer su mi jako krhki) i obično ga volim nanjeti direktno na nelakirani nokat...ali, nalakirala sam nokte na nogama sa istim i evo već 10-ti dan lak je i dalje postojan :D !
   
  Mom oduševljenju nema kraja i svakako ću se držati essie lakova za nokte, da li ste ih i Vi isprobali i kakve su Vaše reakcije...?...ako ga niste probali ja bi vam ga svakako od srca preporučila!
   
  ...pratite me i na http://anaviglam.blogspot.com/
   
  lp
  1
  Usprkos ljetu...
  Collistar-suho/mokro sjenilo
   

  Komentari (1)

  This comment was minimized by the moderator on the site

  stvarnooo? nisam imala pojma da ima essie u bipi sram me bilo:D stalno gledam u vogueovima reklamu za te lakove i uvijek si brijem da su super aaaaa... moram do bipe:) i divna je boja!

   
  There are no comments posted here yet

  Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
  Attachment (0 / 3)
  Share Your Location