Veličina fonta: +

  Essence ~ Naughty or Nice & Wrapped in Pink

  Vjerojatno kasnim s ovom recenzijom, budući da ću govoriti o dva proizvoda, koji su dio LE Essencekolekcije – Come to Town. Nisam ih stigla dobro istestirati u blagdanskom periodu, pošto  su mi došli tik prije Božića. Nadam se da će nekome biti od koristi napisano i da se ovi proizvodi mogu još naći u nekom kutku DM-a ili Mullera:)Možda može pomoći, ako se slični proizvodi u budućnosti pojave na policama Essence-a. Iako je blagdansko vrijeme iza nas, zimski period je pred nama i smatram da su ove boje itekako nosive i iskoristive u ovom magičnom godišnjem dobu :)

  b2ap3_thumbnail_20150107_132822.jpg20150107_132822.jpg

  Govorit ću o quattro paleti sjenila – Naughty or Nice i ružu za usne – Wrapped in Pink, koji je pokupio mnoge simpatije čitateljica, kada sam stavila njegovu sliku na svojoj Facebook stranici :)

  20150107_132914.jpg

  Naughty or Nice ~ quattro eyeshadow

  20150107_133937.jpg20150107_133937.jpg

  Ambalaža ovih sjenila je sasvim u redu za moj ukusLagana je, stane u svaku moju kozmetičku torbicu i ne otvara se prilikom transporta. Prilikom otvaranja i zatvaranja, te općenito kod rukovanja s njom, nemam dojam da će se raspasti svakog trena, već mi djeluje poprilično sigurno:)

  20150113_115536.jpg

  Ovu paletu krase jednostavne nijanse, sve se mogu međusobno kombinirati i zbog toga mi je ova paleta odmah na prvu djelovala slatko.

  Ovdje ćete pronaći svjetlo sivkasto-srebrnu, koja je po meni idealna za posvjetljivanje unutarnjeg kuta oka, budući da je svjetla, a ima u sebi lagano presijavanje, koje je idealno za reflektiranje svjetlosti.Jednom sam ju nanijela na  1/3 unutarnjeg dijela kapka i jednostavno je bilo presvijetlo i budući da imam tamnije oči djelovala sam bolesno :) Stoga se držim unutarnjeg kutka, a ostatak oka šminkam jačim bojama :)

  Zatim slijedi nježno roskasta, koju bi okarakterizirala kao rozu-losos boju, jer kada se nanese ima u sebi breskvasti podton. Rijetko kada nosim ovakve boje na očima, ali potrudit ću se u kombinaciji s tamnijom bojom, češće ju trošiti :)

  Zatim slijedi lijepa i festive, ali i svakodnevna bojica. Radi se o žuto-zlatnoj. Boja koja ne izgleda umjetno na očima, već lijepo ističe tamnije oči. Posebno lijepo izgleda u kombinaciji sa sljedećom bojom koju ću spomenuti. Kao što sam već spomenula – zlatno-ljubičaste kombinacije na očima su mi posebno lijepe u blagdansko-zimskom periodu :)

  Ostao je moj favorit među bojama, najpigmentiranija, najtamnija i meni osobno najzanimljivija nijansa. Radi se o tamnoj smeđe-ljubičastoj. Podjednako prevladavaju obje boje i ne mogu odrediti koja je dominantnija, ali nekako u kombinaciji sa zlatnim sjenilom ljubičasti tonovi više dolaze do izražaja. Već dugo sam fan neodređenih, ali jednostavnih i nenapadnih nijansi na očima, tako da će ova biti često korištena kod mene :)

  Sjenila se ne truse pretjerano kod nanošenja, lagano otresite kist prije apliciranja i primijetit ćete skroz sitan prah kako pada s njega. S lakoćom se nanose i ostavljaju trag. Ono što vidite u kutijici, ćete otprilike dobiti i na očima :) Jedino je najsvjetlija sivo-srebrna nijansa nešto slabije pigmentacije, kada se nanese na oči. 

  Koristim ih u kombinaciji s Artdeco bazom, i potraju mi 4-5 sati na očimaOtprilike koliko mi i trebaju potrajati kod jednog izlaskaNije previše, a nije niti premalo :D

  Cijena – 23,90 kn 

   

  Wrapped in Pink ~ lipstick

  20150107_142424.jpg

  Kod korištenja ovog ruža, kao i prije svakog drugog usne pripremim blagim pilingom pomoću četkice za zube, a potom odgovarajućim balzamom.

  Ovaj ruž je kod nanošenja kremast, ali nakon nekoliko minuta izgubim taj osjećaj na usnama. Ne osjećam da mi klizi po usnama dok pričam, već pomalo poprima svojstvo stain-a. Ruž se unatoč vidljivoj boji lako nanosi, potrebno je samo malo pažnje pri apliciranju. Ne mrlja se i ne razmazuje dok ga nosite, dosta se fiksira uz usne. Budući da su mi po ovom vremenu usne često ekstremno suhe, tako i on postaje suh na njima, ali to ne izgleda ružno, niti imam osjećaj da mi isušuje usne.

  Trajnost mu je na mojim usnama oko sat vremena, ako ništa ne jedem i ne pijem. Kod Vas može biti duža :D

  20150113_135407.jpg

  20150113_135641.jpg

  Mislim da će svatko drugačije doživjeti ovu nijansu. Ona nema skroz matt finiš, ali opet nije ni shimmerasta. Nekako izgleda kao najnormalnija boja na usnama. Nijansa je po mom oku nešto između berry i ljubičaste, a na suncu vidim i nečeg roskastog, ali jako malo:D Djeluje mi kao odlična kombinacija Wet n Wild ruževa Sugar Plum Fairy i Lady and the Vamp :D

  20150107_142507.jpg

  Svakako lijepa i zanimljiva boja, koju ću s guštom nositi ove zime :D Najidealnija mi je u onim situacijama kada nemam vremena detaljno našminkati oči, već samo stavim dva sloja maskare i ovaj ruž :D

  Cijena – 19,90 kn

  *PR proizvodi 

  Jeste li isprobali koji od proizvode iz Come to Town kolekcije? Koji Vam je najdraži? Jeste li isprobale recenzirane proizvode? Kakvo je Vaše mišljenje o njima? 

  Hvala na čitanju! :) :)

  4 Crvena za Zimu :)
  D life / h&m knjiga, evina(6) boudoir haljina, can...

  Povezani postovi