Veličina fonta: +

  Chloé ~ Love Story

   

   

  Love Story je noviji parfem kuće Chloé i ujedno prvi koji posjedujem od njih. Lansirali su ga u rujnu prošle, 2014. godine, a dva mjeseca nakon toga, dobila sam ga od tate na poklon <3 Ne znam točnu cijenu koju je platio za njega, jer ga je kupio na aerodromu u duty free shopu :) Ono što me dodatno razveselilo je to što sam parfem dobila u pozamašnoj mililitraži – 75 ml. Budući da se ne odvajam od njega i koristim ga jako često, ovo je jako bitno :D

  Pročitala sam da je Love Story inspiriran pariškom romansom i ljubavnim lokotima koji su zaključani na mostu Pont des Arts ….

  5738531248_3ae7241d59_z.jpg

  20150221_125451.jpg

  Bočica dolazi unutar čiste, jednostavne bijele kutijeKutija koja me pomalo podsjeća na one u kojima stavljaju luksuzne ručne satove, kada ih odlučite kupiti. Njena unutrašnjost je vrlo kvalitetna i dovoljno mekana da čuva bočicu i parfem. Osjećam se nekako posebno i girly, kada ju vadim iz ladice :)

  20150221_130659.jpg

  20150221_130352.jpg

  Kako je cijeli parfem inspiriran romantikom, ljubavi, mostom  Pont des Arts, tako i sam dizajn bočice prati ovu priču. Podsjeća na te slatke lokote, kojima su zaljubljeni parovi zauvijek zaključali svoju –Ljubavnu Priču :)

  Ovaj “lokot” je svakako profinjeniji, kristalno prozračan, a opet romantičan i jednostavan :)

  Kao kod pravog lokota, i kod ove bočice ćete morati naći način da ju otključate. Morat ćete pronaći put do pumpice, kako bi došli do čarobnog sastojka koji se krijeKada sam otvorila parfem, bojala sam se da ga nikada neću pošpricati na sebe :D No, dizajner je toga bio svjestan i ostavio je kratku ilustraciju/uputu kako se “otključa” bočica :) Potrebno je samo gornji “zlatni most” spustiti prema dolje i tada ćete doći do glavnog prozirnog čepa.

  Sve ste bliže parfemu :D

  20150221_130321.jpg

  Anne Flipo kompozira novu cvjetnu Chloe kompoziciju, koja istražuje notu cvijeta naranče. Miris je čist i svjež, sačinjen od nerolija, cvijeta naranče i stefanotisa (jasmina sa Madagaskara).

  Mislim da su u recenziji ovoga parfema rekli sve bitno o mirisu. Miris je damski, profinjen, a opet čist, spontano cvjetni. Kao prava ljubiteljica citrusnih mirisa, pa tako i mirisa cvijeta naranče, zaljubila sam se u ovu kombinaciju. No, miris nije čisto citrusni, svakako se osjećaju i drugi, različiti, ali lagani cvjetni mirisi. 

  Iako je lagan i ni malo napadan, ovaj parfem ima karakter i posebnost. Kao što sam rekla baš je damskiNosila sam ga na razgovor za posao i mama me pitala – “Koji ti je to parfem? Odlično da si baš njega odabrala.” 

  Svakako ćete biti u centru pažnje kada ga stavite, ali nećete gušiti sve oko sebeTrajan je, prati me kroz cijeli dan, a i sljedeći ga osjetim na vrhovima kose i u vesti, ako ju nosim dva dana za redom :)

  20150221_130019.jpg

  Radi se o divnom mirisu. Mirisu koji će u vašoj duši probuditi osjećaj za romantiku, lepršave leptiriće u trbuhuNavest će vas da se osjetite poletno, ženstveno, kao nova osoba… Parfem koji je postao moj idealan partner  za nošenje tijekom cijele godine :)

  “Scents can make you dream and take you to NEW PLACES.”  by Gal Meets Glam

  Koristite li Chloé parfeme? Koji je Vaš najdraži Chloé parfem? U koji ste parfem Vi trenutno zaljubljene? :) 

  Hvala na čitanju!! :) :)

  Figs & ROUGE ~ 100% Natural Coco Vanilla Balm
  Givenchy pogled / noviteti 2015

  Povezani postovi