Veličina fonta: +

  Cheap lipstick gone expensive? Eveline AQUA platinum

  Ne znam za vas, ali ja kad dođem u Kozmo, uvijek se zaljubim u svaki predmet ako ima nježno roze nijanse ( bilo pakiranje ili sadržaj ), breskvaste nijanse, nude nijanse... ma recimo sve boje na svijetu! Užasna sam po tom pitanju, ali tko će mi zamjeriti

  Eveline ruževe nisam prije nikada probala, iako im je cijena primamljiva. No, sasvim slučajno sam vidjela AQUA platinum kolekciju u nijansi 476 i odmah se zaljubila. Dovoljno je što sam sestru pogledala očima malog štenca, na što je ona rekla: " A, hajde, uzmi ga! " I bio je moj, za nekih 20-ak kuna! 
   
  O mirisu konstantno pričam - lubenica! Predivno miriši! Ako ništa, onda vam je ovo jedan od razloga zašto morate probati Aqua kolekciju! Kvaliteta ruža, nije visoka, ali po meni je zadovoljavajuća. Ruž je kremaste teksture no mrvicu vodenast! Naime, kada sam ga prvi put stavila na usne, nije mi se uopće svidio! Izgledalo je kao da nisam nikada napravila piling usana, ruž se doslovno razlio u svaki prorez mojih usana. Nisam mogla vjerovati! Odmah sam napravila piling usana te nanijela labelo! Čini se da je taj drugi put ruž surađivao!
  b2ap3_thumbnail_cats2.jpg
  Na slici gore možete vidjeti ponašanje ruža u njegovom originalno izdanju. Ja ga volim i takvog, ali sam ga htjela malo iskoristiti na drukčiji način.  
   
  Tekući puder sam kabuki kistom nanijela preko cijelog lica, tako i usana. Dobro sam ga utapkala i pustila neka se upije. Nakon toga sam aplicirala ruž, boje crnog vina te ga pustila da mi malo ofarba usne! Nakon minutu, skinula sam crveni ruž paprinatim ručnikom tako da sam ga pritiskala na usne. Moje usne nakon toga su imale roskastu boju, prirodnu boju usana, a kao i da se volumen usana promijenio jer je ruž ofarbao i rubove usana. Nakon toga, nanijela sam puder u prahu i to prstima sam ga utapkala na usne.
  Tek sada slijedi ruž za usne.
  b2ap3_thumbnail_cats_20140428-102940_1.jpg
  I to je to! Kakvim se trikovima vi koristite? :)
  Više pročitajte na Melodyofbeauty !

  Knjiga - Prije nego što zaspim
  Drvo života iliti najbolje godine za ženu