Danikruha u zagrebačkom Tehničkom muzeju počinju danas i traju sve do 30. listopada 2015, u terminima: od utorka do petka od 9 do 15 sati, subotom i nedjeljom od 9 do 13 sati, u trajanju oko 90 minuta. ...
... u brašno osnova su za pripravu kruha, a brašna iz Ekozona mlina omogućuju pripravu kruha koji zaslužuje biti temelj prehrane - objavila je Ekozona.
U danima listopada posebno uživamo u plodovima ...
Tehnički muzej u Zagrebu organizira akciju Danikruha, namijenjenu djeci predškolske i niže osnovnoškolske dobi, u trajanju od 30. 9. do 31. 10. 2014.
Kruh ubrajamo među najstarije pripremanu hranu, ...
... i žumanjcima (preko 60%). Nakon pečenja potrebno je svaki panetone okrenuti naopako i pustiti ga da tako visi minimalno 10 sati - .
- Blagdani su i za nas najljepši dio godine, a ima li išta ljepše ...
... je Božić (ne radi poklona, već obitelji, dobre atmosfere, uživanja u malim stvarima...). Ako niste pročitali Dance i strance autorice Kristine Wolsperger Danilovski koja na izuzetno simpatičan način opisuje ...
... ti ne bi mogla? I tako je to počelo u prvim danima Jutarnjeg lista. Bilo mi je to sve grozno, ništa nisam kužila. Bila sam spora i imala apsolutno sve anti-novinarske kvalitete. Još nazvati nekoga s mojom ...
... Online.
Moje velike ljubavi - sestra Boba (za koju uvijek kažem da ima više stila nego ja, ali ne hoda gradom i ne fotkaju je) i moj 8-mjesečni nećak Fabijan.
Ploča Before I die danima je bila ...
... to go! Suha koža & hladni dani
Važni minerali Iako su cink i selen elementi u tragovima, ključni su elementi za staničnu diobu, enzimsko djelovanje jetre, uklanjanje štetnih tvari iz organizma. Cink ...
Danikruha, iliti dani zahvalnosti za plodove zemlje, obilježavaju se svakog listopada, pa je povodom toga Ekozona, prva hrvatska ekološka robna marka, objavila tri „Kruščić zalogaji“ recepta: radi se ...