TORBICE_info // savršeno OKRUGLE višenamjenske, minimalističkog dizajna...

  Ljubiteljice minimalizma dobile su još jednu modnu poslasticu: Concept store Hysteria u Teslinoj ulici od sada nude savršeno okrugle torbe švicarskog brenda avecNono, koje potpisuje dizajnerica i stilistica Stela Namar.

   

  - Stela je predstavila neke od svojih najprodavanijih modela, među kojima se najviše ističu torbe Paris, a u Hysteriji je ekskluzivno dostupna i limitirana kolekcija mini Paris torbi u bojama. Paris torbe multifunkcionalne su te se mogu nositi kao torba, ruksak, a mini Paris i kao torba-pojas. Torbe imaju čist, moderan i sofisticiran izgled, ručno su izrađene, od visoko kvalitetne kože iz Toscane i s Novog Zelanda – izjavila je Saša Maksimilijanović, vlasnica Hysterije.

  fullsizeoutput 11ff cr
  Stela i Saša u Hysteriji


  - Kod brenda avecNono specifično je to da ne izlazi u sezonskim kolekcijama, već su torbe inspirirane stvarnim osobama i njihovim pričama ili mjestima koje stvarno postoje. U Zagrebu sam predstavila modele Paris, te mini Paris koje su limitirane te poizvedene u samo po 10 komada po boji. Nacrtane u Maraisu, mom omiljenom Pariškom kvartu - objasnila je Stela Namar, dizajnerica brenda avecNono.


  Torbe avecNono iz Züricha imaju čist i moderan izgled, a ekskluzivna usluga „Made only once“ pruža osobno iskustvo u osmišljavanju unikatne torbe koja daje individualnost.

  Modeli Paris dolaze inače uvijek u crnoj boji izvana i iznutra, te u tri klasične avecNono veličine – maloj, srednjoj i velikoj.

  Karakterizira ih okrugli oblik i čvrsta forma zahvaljujuci kojoj torba uvijek ostaje u obliku perfektnog kruga.
  Posebna limitirana linija Paris torbi donosi male Paris torbe u bojama – terracota, smaragdno-zelena, 3 nijanse plave, bijela, malina roza i siva. Karakterizira ih još i poseban detalj, a to je da su torbe iznutra uvijek crvene boje. Torbice se mogu nositi na više načina, pa i oko struka.

   fullsizeoutput 11ff crfullsizeoutput 11ff crfullsizeoutput 11ff crfullsizeoutput 11ff crfullsizeoutput 11ff crfullsizeoutput 11ff crfullsizeoutput 11ff crfullsizeoutput 11ff cr