Top tip / ukrašavanje na najjače

  Prada i Marni na nedavnim su revijama za jesen predstavile morski trend – donose vrhunsko plavičasto ukrašavanje teksture i navy kapice kao glavni modni dodatak. Pošto sezona gotovo da i nema, jer trendovi se smještaju na ulicu odmah nakon revija, ovu ćemo inspiraciju upecati kao pravu proljetnu. Upravo se na tu temu igraju brojni drugi brendovi - odjevni komadi i modni dodaci imaju pregršt aplikacija, ukrašeni su na najjače. Eklektičan stil voli posvećenost detaljima i neke snažne, efektne boje. Osim toga tu su one vječito zahvalne zlatna i srebrna koje pobjeđuju svake sezone.

  MARNI FALL 2016 7
  Marni - je li to morska pučina ili dubina egzotične pješčane plaže? Pitanje je sad.

  MARNI FALL 2016 4

  Navy inspiracija @ Marni i Prada (dolje) za jesen 2016.

  PRADA FALL 2016 3

  Večernji i dnevni stil miješaju se – gornji komadi imaju neke statement karakteristike kao što su potenciranje izdvajanja iz mase, a sunčane naočale i torbice otkrivaju ultimativni glamur i strast prema ukrašavanju. Malu zlatnu torbicu nosimo i danju, baš kao i kratki kaputić s perlicama ili nekim drugim snažnim adutima.
  I tenisice su odlična priča – dok se temperature ne podignu do tridestke, nosimo one na vezanje u navy tonovima, s bijelom bazom. I to ne samo na haljine, već i neke strože krojeve poput pastelnog sakoa ili klasičnih hlača. Apsolutna elegancija sada ima sportsko lice. Uostalom, navy trend voli zlatnu i srebrnu: dašak je to glamura osamdesetih!

  Karla proljeće ljeto 2016 Mariner cr

  Dućani Karla imaju novu kampanju Soba s pogledom u režiji stiliste Boruta Mihalića i fotografa Mladena Šarića - u ponudi su statement modni dodaci umiveni ljetnim tonovima i modernim formama. 

  Karla proljeće ljeto 2016 Metalic tema cr

   

  GULIVER clutch srebrna 34000 kn

  I Guliver predlaže zlatnu i srebrnu (gore i dolje)

  GULIVER torbica gold 39200 kn

   

  unspecified cr

  Mara D, domaći brend dizajnerice Marijete Duvnjak predlaže chic tenisice

  01 Collection Bijou 2016 LD

  Ako želite ukrasiti pogled tu je nova Chanel Bijou eyewear kolekcija - premisa je prepoznatljiva kamelija u glam izdanju

  02 Collection Bijou 2016 LD

  03 Collection Bijou 2016 LD