TAKO SLATKO / 8 puta srčeko

  Ona su svuda oko nas – na keksima, traper jakni, chokeru, mekanom jastuku. Srčeko je zapravo totalna pozitiva, pomalo je infantilno, uvijek simpatično, insinuira ljubav. Stoga, emocije na sunce, kad nam svane, ovih dana... A ako želite pravu romantičnu priču na ledu, tu je Pepeljuga koja se izvodi 14. i 15. veljače u zagrebačkom Domu Sportova.

   124 cr
  Kolekcija Dodo Silhouette @ draguljarnice Malalan

   

  124 cr

  Reprezentativka Hrvatske u umjetničkom klizanju Nika Meleh (17) i aktualni juniorski prvak Hrvatske u umjetničkom klizanju Josip Škalec(18) zajedno će provesti Valentinovo i to na ledu Doma sportova, zahvaljujući glavnim ulogama u predstavi Pepeljuga. Izvedbe su 14. i 15. veljače.  
  Već dvanaest godina Nika i Josip sudjeluju u svim predstavama klizačkog kluba Medo čiji su članovi, a kažu da je velika čast za svakog klizača biti dio ovakvog umjetničkog projekta, u koji je uloženo mnogo truda i rada svih klizača, trenera i prijatelja kluba. U predstavi Pepeljuga sudjeluje 100 klizača što dodatno naglašava dinamiku koreografija i izmjena scena na ledu, a najmlađa klizačica u ovoj predstavi ima samo četiri godine.

   

   124 cr
  Keksi za doručak? O, da. Foto: prshots, Biscuiteers Baking

  124 cr

  Carpisa ima Valentinovo capsule kolekciju: Mombasa torbe dobile su romantične privjeske i narukvicu. Torbe dolaze u bijeloj, crnoj i crvenoj varijanti. Cijena manjeg modela iznosi 354 kn, dok je veći 519 kuna. 

  124 cr124 cr
  Guess traper jakna

   

   

  124 cr
  Avon jastuk

  124 cr

  Havaianas japanke