SUMMER_style // VARTEKS predlaže CHIC styling s naglaskom na LAN, pastele i klasiku

  - Dizajnerski tim Varteksa ovog je ljeta ispunio vješalice odjevnim komadima za sve prigode u ženskoj i muškoj kolekcji. Koristili smo najbolje svjetske tkanine te se inspirirali estetikom bezvremenskog šarma. Kolekcijom dominiraju "ljetne" nijanse, vječna bijela koja asocira na lakoću i prozračnost, nježni pastelni tonovi, ali i razigrani, upečatljivi uzorci, posebice na haljinama koje su, kao i svakog ljeta do sada, nenadmašni stilski simbol dugih i vrućih dana – javlja Varteks.

  IMG 3893 kampanja R

  Muške kombinacije dolaze i s majicama, jer ponekad treba zamijeniti košulju klasičnim T-shirtom.

  IMG 2987.1

  Haljine su im stilski kameleoni, praktične u raznim modnim momentima, a od motiva tu su print, pruge i sitni floralni motiv. Lan je vodeći, savršen je za ljeto.

   MG 3292

  Klasika je ovdje uronjena u divne nijanse, od pistacijo pastela do romantične roze.

  IMG 4218

  Ako nisu diskretnih motiva, haljine su crne i bijele, s naglaskom na struk.

  IMG 2603.3

  - U ženskoj su kolekciji zavladale profinjene bluze koje se savršeno uparuju s laganim lanenim hlačama, opuštene haljine tunika kroja, ali i pamučne majice koje i čine okosnicu svakog neopterećenog casual stylinga – javlja Varteks.

   MG 2680 R

  - Bazu muške kolekcije čine lagana odijela prozračnih materijala u različitim nijansama, lanene košulje i pamučne majice sa zanimljivim printevima koje se mogu kombinirati na pregršt različitih načina. Naravno, uvijek odajući dojam dotjeranosti i profinjenosti, ali i udobnosti i neopterećenosti koja nam je ljeti svima na prvom mjestu – objavio je domaći brend.

   IMG 3668.2