PLAVUŠE // kako je KAIA promijenila imidž za VERSACE kampanju. I pristaje joj FANTASTIČNO!

  Visoka brineta koja ponekad podsjeća na likove iz Avatara, kćerka Cindy Crawford i zvijezda za sebe, 17-godišnja Kaia Gerber, za novu Versace kampanju ima novi look. Donatella, vladarica Versace carstva nedavno je predstavila jesensku kampanju na kojoj slatka Kaia ima plave pramenove, zapravo joj je dio kose potpuno "light", korijen je prirodan, a i obrve su "nestale", specifične i jako tamne, debele…

  Kaia izgleda fantastično, ova promjena unijela je u njezin izgled nešto od nježnosti, dok je za medo look zadužena odjeća… i odlične torbe. Neke manekenke izgledaju fenomenalno kroz razne promjene, a Kaia je očito jedna od njih.

  kaia jimmy choo ss2019 cr

  Brend Versace nedavno je kupila kompanija Michael Kors i Donatella je spremno prihvatila izazov kako podići prodaju brenda – u novoj sezoni okrenula se grungeu, iako Gianni nikad nije igrao za taj stilski tim.

  No, potez je dobar, mora dobiti nove klijente, a grunge se ipak vratio na tapetu. Sada, grunge kao stilski rival Versace glamuru, kreira odličnu modnu formulu koja voli krajnosti i zericu bunta. A zapravo je sve u zlatu, koži i luksuzu. Uokvireno plavim pramenovima s tamnim korijenom.

   kaia jimmy choo ss2019 cr
  Kaia za Jimmy Choo summer 2019.