SUNGLASSES_info // Philipp Plein i De Rigo najavljuju PLEIN SPORT

  Modna grupa Philipp Plein i De Rigo - svjetski lider u proizvodnji naočala sa zadovoljstvom najavljuju licencni ugovor za proizvodnju i globalnu distribuciju sunčanih naočala i dioptrijskih okvira „PLEIN SPORT".

  Kolekciju naočala PLEIN SPORT karakterizirat će stilski i strateški prijedlog kojemu je cilj ukazati na jedinstven i neovisan DNK brenda. Inovativan DNK ultramodernog dizajna, rezultat je pedantnog istraživanja, izvanrednih tehničkih znanja i beskompromisne kvalitete.

  SSP001 U28V 2

  - Drago nam je što širimo naše partnerstvo s Philipp Plein grupom. PLEIN SPORT je inovativan activewear brand nove generacije koji predstavlja fantastičnu priliku za jačanje muškog segmenta u našem portfelju. Ovaj novi licencni ugovor odlična je vijest za nas i potvrđuje značajan uspjeh koji postižemo zajedno. Naša se suradnja doista pokazala vrlo uspješnom te ima veliki potencijal za rast - izjavio je Michele Aracri, direktor De Rigo Vision.

  - Ponosan sam i zadovoljan ovom suradnjom s De Rigom, međunarodnom grupom, koja je zahvaljujući svojoj stručnosti i poznavanju ove kategorije proizvoda, savršeno preveo i prenio srž svih naših brendova. PLEIN SPORT je iznimno ambiciozan projekt i, iz tehničke i dizajnerske
  perspektive, proizvod je u potpunosti u skladu sa zahtjevima brenda i tržišta - dodao je Philipp Plein, izvršni direktor Philipp Plein Grupe.

  Kolekcija naočala PLEIN SPORT dostupna je od rujna 2023. godine u prodajnim mjestima brenda te premijerno u ORIOCENTRU, s otvaranjem prve trgovine PLEIN SPORT u Italiji.
  Globalno, kolekcija će biti dostupna od siječnja 2024. godine u prodajnoj mreži De Rigo partnera.

  Brand Philipp Plein, koji je prije 25 godina u Luganu osnovao istoimeni njemački dizajner, danas zapošljava više od 700 ljudi i ima više od 110 trgovina diljem svijeta, uključujući vodeće u Milanu, Parizu, Dubaiju, Los Angelesu, Las Vegasu i Šangaju. Philipp Plein grupa također posjeduje brendove Billionaire i Plein Sport.

  De Rigo Vision prisutan je u oko 80 zemalja, kroz 18 kompanija i preko 100 nezavisnih distributera, s vlastitim brendovima Lozza, Police, Sting i Yalea te licencnim brendovima: Chopard, Furla, Porsche Design, Roberto Cavalli, Twinset i Zadig&Voltaire.

   SSP001 U28V 2SSP001 U28V