MIKO accessories // EKO stilska priča s motivima ŠOKICE I ŠOKCA, sada i od PLUTA

  Slavonska modna priča posvećena je motivima umjetnika Miljena Šimunića (1964.- 2006.), a brend čije je ime MIKO vode mama Mirela Šimunić i kći Matea, inače akademska slikarica. Kao posvetu tati, žene su pokrenule brend MIKO urban ethno fashion i sada donose novu kolekciju Sand.

  4sOyeStw

  - MIKO urban ethno fashion ponosan je vlasnik šest kolekcija ženskih torbi, a najnovija – SAND kolekcija javnosti je predstavljena prošli tjedan. Karakteristike Sand kolekcije su kao što i samo ime kaže, pješčani tonovi koji se savršeno uklapaju u nadolazeće vruće ljetne dane. Osim dva modela torbi od umjetne kože Trapeze bag i Basic sand ruksak, najnovija u ponudi je torba napravljena od prirodnog materijala pluta Cork bag. Svaka torba sadrži ručno izrađene drvene ručke, proizvedene u Hrvatskoj. Kolekcija se od prijašnjih osim po izboru materijala, razlikuje i u dizajnu, bojama te fotografijama – objavio je brend Miko iz Vinkovaca.

  4sOyeStw

  Torbe su jednostavne, kompaktnog dizajna, ukrašenog spomenutim narodnim motivima te ovoga puta u znaku pastelih bež nijansi, a prirodan materijal najavljuje posvetu eko trendovima koji vladaju svijetom mode.

  Fotografije potpisuje: Stella Mešić

   4sOyeStw4sOyeStw4sOyeStw4sOyeStw4sOyeStw4sOyeStw4sOyeStw