KAD MODELI PLEŠU I SKAČU // Robert Sever & njegov dream tim napravili su odličnu kampanju uronjenu u SUNCE, BOJE I BOHO chic

  Ime kampanje Roberta Severa, koju je osobno i snimio treći put, je Eleftheria, a inspiracija je odmor na Mediteranu, ljepote prirode i života te boho, lepršavi krojevi bogati motivima, bojama i detaljima. Sve skupa krati i nakit Slobodana Velickog, koji prati kolekciju prepunu haljina sočnih tonova.

  0

  No, tu su i neke od trendovskih stvari, poput visokog struka, volana, puf detalja, bermuda i ostalih komada koji nisu isključivo namijenjeni odmoru. Neke su forme i za ured, poput bijelih košulja s puf rukavima ili hlače visokog struka.

  0

  Torbe od špaga i trapera potpisuje Vlatka Hlišć, autorica brenda Knot why not. Od materijala Sever je u kolekciji koristio pamuk, lan, viskozu i šifon, a sve skupa uspješno su odskakale njegove miljenice, modeli Iva Marušić i Ana Stanković iz agencije Talia Models. Njih dvije sa Severom surađuju već duže vrijeme, što se vidi i na fotkama, one su opuštene, kreativne u pokretu, a Sever je osim za mašinom, majstor i iza foto-aparata, pa je u stanju uloviti to njihovo raspoloženje.

  0

  Kampanja je snimana na lokacijama malog dalmatinskog sela Šilježetarica. Idiličan morski krajolik zajedno s Velebitom i Paklenicom predivna su kulisa za njegove kreacije.

  0

  - Iako uvijek imam jasnu ideju što i kako ću fotografirati, uvijek volim sa svojim timom, a posebno s manekenkama, mojim muzama, stvarati vizualnu priču koja nadilazi okvire vremena. Ovog puta jednostavno smo se prepustili iskustvu i stvorili kampanju s puno ljubavi i puno slobode baš kako poručuje i ime kolekcije - zaključio je Sever koji će ovu kolekciju predstaviti na skorašnjem Bipa Fashion.hr-u, koji će se u Parku Skulptura u zagrebačkoj Gliptoteci održati početkom srpnja.

  0

   000000000000