GARDEN PARTY // Farmacia predstavila Beauty Travel Kit sa čak 18 proizvoda!

  Nakon prošlogodišnjeg uspjeha Summer Beauty Kita, Büro 24/7 i Farmacia su opet udružili snage za novi beauty projekt koji je izazvao veliko zanimanje žena. - Naime, ovaj put smo proširili asortiman proizvoda i jednu jako elegantnu kutiju napunili sa svim stvarčicama koje biste mogli trebati na godišnjem odmoru. Potrudili smo se misliti na sve vaše potrebe i objediniti čak 18 proizvoda preparativne njege i suplemenata s potpisom provjerenih i poznatih brendova poput La Roche-Posay, Avène, Apivita, Klorane, Almagea+, Eucerin, Caudalie, Premium Green, Melem, Nikel, Neal's Yard, Alcovit, Hansaplast... - objavila je Farmacia na jučerašnjem garden partyju u romantičnom zagrebačkom Hendrick's gardenu.

   

  amarie i natasa
  Dio proizvoda koji se nalaze u Beauty Travel Kitu


  "Prošlogodišnji uspjeh projekta i kontinuirana suradnja s vodećim regionalnim lifestyle portalom su nam i ovog ljeta bili nit vodilja. Osim što smo zajednički izabrali proizvode i pakiranja prikladna za putovanja, na ovaj način svoje vjerne klijente upoznajemo s novitetima i trendovima u sferi zdravlja i ljepote" rekla je Željka Suvajac iz Farmacije.

  amarie i natasa

  Uz osvježavajuće koktele, gin tonic i Rose vino cijenjenog hrvatskog brenda Korlat na garden partyju su uživale brojne poznate dame poput Nataše Janjić, Judite Franković, Ivane Roščić, Mare Bratoš, Petre Kurtele, Nine Mije Čikeš, Đurđe Tedeschi, Anamarije Brkić, Ana Marjie Ricov, Marije Kulušić i brojnih drugih.

  Büro 24/7  x Farmacia BEAUTY TRAVEL KIT je već dostupan u Farmacia specijaliziranim prodavaonicama u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku i Zadru po cijeni od 199,99 kuna. Više o setu pročitajte ovdje.

   amarie i natasa
  Anamarija Brkić i Nataša Janjić

  amarie i natasa

  Ana Nikačević

  amarie i natasa

   

  amarie i natasa
  Željka Suvajac i Nina Mia Čikeš

  amarie i natasa

  amarie i natasa

  Dioralop

  amarie i natasa

  Envy Room

  amarie i natasa

  Klisab

  amarie i natasa

  Mara Bratoš

  amarie i natasa

  Marija Kulušić

  amarie i natasa
  Twins

  amarie i natasa