COOL_dizajn // DEEZ produkt otvorio pop-up store

  Domaći dizajnerski brend minimalističke estetike i urbanog dizajna Deez produkt, otvorio je svoje prvo prodajno mjesto – pop up store u Arena centru.

  Gotovo cijeli asortiman Deez-a moći će se pogledati i kupiti u Areni do 01. siječnja 2019., a na samom pop up store-u predstavit će se i neki potpuno novi proizvodi. Ljubitelji dizajna i interijera tako će uživo moći vidjeti namještaj i manje komade za dom koje potpisuju Ivana Zovko, Maša Simetić i Đena Đonlagić.

  IMG 7194

  Osim većih komada namještaja, kao što su stolovi Orbis, Organic i Color Me, vješalica Woodway, lampe i ogledalo, Deez produkt u ponudi pop up store-a ima manje komade: drvene daske za posluživanje i rezanje Te3s i Slice Twice, lončiće, stalke za vino, držače za knjige, satove, zdjele za voće... kao i specijalne ukrase za bor.


  „Otvorenje pop up store-a za nas je velika stvar. Ovo je prvi puta da sa svojim proizvodima izlazimo 'van' samostalno. Do sad smo prodavali većinom preko web shopa, ali potpuno je drugačije kada neki proizvod vidite uživo, pogotovo veće komade namještaja. Jedan dio asortimana može se pogledati i kupiti u određenim dućanima, ali van Zagreba. Imamo i neke nove proizvode koje smo izložili u Areni, a do Božića nam stižu i još neke novosti“, objasnile su Ivana i Maša.

  Ono što svaki komad posebno karakterizira, osim funkcionalnosti i kvalitete, su prirodni materijali i domaća proizvodnja. 

  IMG 7194 IMG 7194 IMG 7194 IMG 7194 IMG 7194 IMG 7194 IMG 7194 IMG 7194