ALDUK BRIDAL // nježna, fluidna stilska romantika

  Vjenčanice s potpisom Ivana Alduka i Alduk tima su jednostavne, decentne te ukrašene floralnim motivima, a dojam je vrlo elegantan i moderan. Novu je kolekciju isprobala predivna Slovenka Ana Colja, model s preko dva desetljeća dugom karijerom.

  alduk bridal6

  - Ana je skriveni adute ove kampanje jer je doista posebna, autentična i prava žena koja će upravo ovu godinu stati pred oltar i ljubavi dati dodatni zalet. Njena energija iskusnog modela koji radi više od 22 godine je izvrsna nadopuna ovog projekta. Mislim da bolje zaštitno lice nismo mogli izabrati - rekao je Ivan.

  - Nema potrebe sve kreativne adute u dizajnu novih modela vjenčanica otkrivati odmah. Image kampanja koju potpisuje moja draga i nagrađivana fotografkinja Jelena Balić nas uvijek vodi u neki drugi svijet, ona čini razliku naspram drugih - izjavio je.

  alduk bridal3

  Ivana Šimunić je bila zadužena za beauty dio projekta s idejom - naglasiti ljepotu modela, ostaviti je svježom i posebnom, najavio je autor.

  alduk bridal1

  Radi se o nekoliko lijepih silueta naglašena struka - otvorena ramena ili kraći donji dio te dinamika ženstvenosti njegov su potpis. Nema klasične čipke, prednost je dao punim plohama i finom nabiranju.

  alduk bridal2

  - Ego, preveliki, ne stanuje u našem showroomu. Mi smo tu da mladenkama budemo od pomoći pri izboru idelane vjenčanice i vjerujte - ne govorimo za svaki model da stoji savršeno. Ako kipi - mi ćemo to prvi reći i pronaći adekvatnu zamjenu. Uvijek sam stava da je bitno da je i klijentima i nama u cijelom procesu ugodno, toga se držimo a tu nam pomažu i pravila te iskustvo koje smo stekli godinama - zaključio je Ivan.

  U showroomu u ponudi imaju 80 modela vjenčanica.

  Fotografije : Jelena Balić Bartulović

  alduk bridal4

  alduk bridal5

  alduk bridal7

  alduk bridal11