Username *
Password *
Remember Me

Pustinjski horizonti prepoznatljive okolice Las Vegasa poslužili su kao kulisa za nove Krie design komade – Kristina Burja već je treću sezonu dio globalnog projekta Green Fashion Week koji je pokrenula ugledna talijanska agencija GD Major Entertainment, a cijelu priču podupire UNFCCC.

2017 04 04GFW 11

Volim kontraste, zato često u stylingu spajam nespojivo kako bih pokazala raskoš ženskog pristupa modi. Moji modeli su nosivi u svim prilikama i lako se kombiniraju s konfekcijom, što mi je jako bitno. Današnja dizajnerska moda mora biti originalna, a u isto vrijeme ekološki prihvatljiva - Kristina Burja.


Ovom modnom pričom želi se ukazati na važnost održivog razvoja i ekološkog aspekta modne industrije. Kristina Burja predstavila se u sklopu eko projekta u Los Angelesu, Nacionalnom parku Dolina smrti te Las Vegasu. Kampanja na kojoj je surađivao i zagrebački GT salon snimljena je na Kingston Ranchu, u Sandy Valleyju. Fotografije potpisuje Vittorio La Fata.

Kreacije imaju neke od Krie prepoznatljivih detalja kao što su korzet-vezanje i visoka ramena, a tu su i volumenom inspirirane forme - na primjer predivna tulipan haljina otvorenog dekoltea. Sve je ovoga puta - bijelo. 

2017 04 04GFW 112017 04 04GFW 112017 04 04GFW 11

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.