Username *
Password *
Remember Me

Od manšete preko marame i kravate do kožne torbe u koju stanu A4 papiri, muškarci imaju svoje apsolutne stilske favorite. Barem oni koji se vole lickati i urediti, srediti tako da ostavljaju bussiness-casual dojam. Izabrali smo top pet detalja koji zaokružuju stil koji se uglavnom bazira na strogom, jednostavnom odijelu. No, više nije sve skupa tako ozbiljno - tu su čak i tenisice jarke nijanse koje odijelo čine posebnim. Manšete su retro, no vraćaju se na scenu brzim korakom jer definiraju eleganciju i čine stil posebnim – a to je baš ono što mu ponekad treba. Kod nas se mogu naći manšete od srebra, čelika, kože... A koža je glavna i na torbama: predivne, jednostavne, kvalitetne, one su također na našoj top 5 listi.

 Argentum2 cr
Argentum


1 Manšete – dolaze u par varijanti, najpopularnije su od čelika i srebra. Ovi ukrasni gumbi statement su detalji koji idu ne samo na sako, već i neku cool jaknu, i njima se sviđa zaobilaziti stilska pravila i kreirati neka nova.

 

 Argentum2 cr


2 Jednostavna kožna torba – za papire i sitnice, idealna je ona klasičnih, srednjih dimenzija. Minimalizam otkrivaju i kratke ručke, model nema detalja, već odiše retro elegancijom.

 

 Argentum2 cr
Strellson


3 Marama i kravata... čak i zajedno – pravi britanski štih daje svilena marama i tanašna kravata, no, naravno, i solo ova dva detalja otkrivaju eleganciju i muževnost. Retro look podrazumijeva tamnije odijelo sitnog motiva i maramu sličnog dezena ili kravatu tanjih dimenzija. Sve skupa potpis je gentlemana ili onoga koji se tako osjeća.

 

 Argentum2 cr
Strellson


4 Tenisice u kontrastu s odijelom čine raziliku. Ne samo za hrabre, već i one kojima je dosadilo biti monoton u tamnoj odjeći. Gore: košulja ili T-shirt plus sako ili bomberica.

 

 Argentum2 cr
Joop!


5 Mokasine od antilopa praktično su rješenje za muške stilske dileme jer idu uz traperice i odijelo. Elegantne su i idealne u nijansama plave, sive, smeđe... ovisno o njegovom stilu.

 

Argentum2 cr 
Argentum

Argentum2 cr
Canali

Argentum2 crArgentum2 cr
Canali

Argentum2 cr
Joop!

Argentum2 crArgentum2 crArgentum2 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location