Urbana moda u pokretu!

  Akcija i reakcija teme su nove foto-priče magazina Dazed & Confused, koja obrađuje jesenske trendove: nakon mini vodiča o tome kako kombinirati haljine i tenisice, stiže još jedna paleta zanimljivih kombinacija.

  Dazed-and-Confused-AW14-Collections 04


  Moda se pokrenula, što će kulminirati ove sezone, stoga se pripremite za brzu reakciju, predlaže stilistica Karen Langley koja je ovoga puta odabrala kreacije s potpisom Fendi, Hugo Boss, Jason Wu i Givenchy. Manekenka Louise Parker nije čekala, krenula je gradom trčeći, kako bi što bolje demonstrirala upotrebljivost i simpatičnost ovih atraktivnih kombinacija. A da bi je što bolje kadrirao, za njom je krenuo fotograf Charlie Engman, ništa manje zanimljivom lokacijom, okolicom Las Vegasa.

  Dazed-and-Confused-AW14-Collections 01


  Prvo je krenulo s trendovima ravnih cipela, a onda je došla i tenisica kao urbana manekenka stila pa je danas nosimo u svim stilovima. Volimo je u boji, bijele, crne, s potpeticom... No, stara, dobra i udobna, tenisica je osnova udobnosti koja može biti i glamurozna: kombinirajte je sa šarenim komadima!

  Dazed-and-Confused-AW14-Collections 02Dazed-and-Confused-AW14-Collections 03Dazed-and-Confused-AW14-Collections 05Dazed-and-Confused-AW14-Collections 06Dazed-and-Confused-AW14-Collections 07Dazed-and-Confused-AW14-Collections 08Dazed-and-Confused-AW14-Collections 09Dazed-and-Confused-AW14-Collections 10