NATURAL COLORS // Kristina, Marijana i Iva osmislile su novu KRIE DESIGN kolekciju

  - Kolekcija IKona je rezultat dugogodišnje suradnje između dizajnerice Kristine Burje, voditeljice Marijane Batinić te stilistice Ive Gradišer na brojnim televizijskim projektima i Marijaninim javnim nastupima – objavljeno je povodom nove kreativne suradnje modnog brenda Krie Design.

  image1

  Ime simbolizira njihovo prijateljstvo i povezanost, a radi se o praktičnim, elegantnim kreacijama od prirodnih tekstila. Boje su smirujuće, elegantne i klasične, od bež do tamno plave.

  Kristina, vlasnica brenda te stilistica Iva i voditeljica Marijana zajedničkim su idejama došle do kolekcije, koja se sastoji od kreacija koje vole rado nositi.

  image7

  - Moja uloga u cijelom projektu bila je uskladiti Marijanin modni stil s kreativnom vizijom Kristine Burje. Odabir kvalitetnih materijala i boja bio nam je imperativ. Važna nam je i multifunkcionalnost odjeće – komentirala je stilistica Iva Gradišer.

  image2

  - Moj dizajn mora imati dublju poruku, mora biti glasniji od trenda. Upravo to vam pruža i IKona, naša kolekcija s pričom. S obzirom na to da iza nje kao inspiracija stoji prava žena, Marijana, ona automatski postaje još relevantnija i autentična. A to je divno! - poručuje naša poznata dizajnerica Kristina Burja. 

  image0

  image4

  image5