Username *
Password *
Remember Me

Svatko želi imati zdravu i sjajnu kosu, no neke kose imaju u sebi prirodan sjaj i kvalitetu pa je s njima puno lakše. Ovosezonski hit, glossy kosa, koja djeluje glatko i sjajno poput stakla, postiže se uz pomoć dubinske njege i obrade kose.

Piše: Ana Kuštre @ Do šminke i frizure za pol vure

Emma Barley Editorial07
Photographed by Ekin Can Bayrakdar // Emma Barley // Grazia Pakistan’s November 2020 issue // stylist Joanne M Kennedy // hairstylist Tony Hristov // makeup by Kenny Leung

Što je kosa tamnija, imat će jači sjaj, pa joj to daje veliku prednost u novom trendu, dok ona plava zahtjeva najviše pažnje. Oprezno, plave kosu su najčešće puno nježnije pa trebaju određeni pH i njegu namijenjenu isključivo plavušama.
Danas se susrećemo s raznim profesionalnim tretmanima koji će svaku kosu učiniti sjajnom i nježnom.

Emma Barley Editorial02

Filer terapije, keratinski ili deep infusion tretmani idealni su za oživljavanje i one najoštećenije kose. Tretmani se radi u profesionalnim salonima, a glossy style dodatno odabranim preparatima održavate i kod kuće.

Emma Barley Editorial08 cr

Osim njege, najveći novitet na tržištu su 3D boje za kosu. Dolaze u raznim nijasama te su obogaćene uljem argana i posebnim česticama za reflekciju svjetlosti, koji boji daju poseban sjaj.

Da bi kosa dobila glossy efekt, potrebna joj je redovita i jača njega s kvalitetnom bojom po preporuci s 3D te dnevno održavanje uljima koja ne maste kosu.

 Emma Barley Editorial09