Username *
Password *
Remember Me

Les Émaux x „Rêveur“ za SS20 nova je kampanja brenda kojeg potpisuju Nino Sablić i Kristijan Žakić.

DSC 0777 marama

Kolekcija na kampanji kombinacija je njihovih stilskih favorita, od plisea preko jačih ramena i efektnih nijansi do kreacija koje kao da kombiniraju dvije forme, fluidnu i onu kompaktniju. Kreacije su ženstvene i statement, svaki odjevni predmet priča je za sebe, počevši od sakoa s ramenima u špic ili romboidnim rukavima, preko lepršavih haljina do traper suknje-hlača.

DSC 0777 marama

Motiv akvarela, vrlo romantičan i suptilan, naglašen sočnim tonovima, krasi elegantnu lepršavu haljinu naglašena struka i kratke hlače od odijela, kroj koji definira moderan poslovni chic. Tu je i "buntovna" kombinacija crvene i tamno roze, kao simbol modernog minimalizma podcrtanog biranim nijansama. Jaknica je kratka i slatka, moderna i s velikim gumbima, a rukavi stilska egzibicija pod dojmom geometrije.

DSC 0777 marama

San, snovi, sanjati, sanjarenje, sanjiv/a. Psihobiološka komponentna neophodna svakom čovjeku okarakterizirana slikama kroz poseban oblik ljudske svijeti. „Rêveur“ ili „Sanjiva“ opisni je pridjev ujedno i naziv kolekcije za proljeće/ljeto 2020. godine.

DSC 0777 marama

„Sanjiva“…Žena, slobodna i emancipirana u svojoj mašti, prepuštena vlastitoj ideji biranja svoje stilske prodornosti, lišena svakog pravila, odlučno bira svoje amblemske momente modne ekspresije gdje kao takva bježi od realnosti, stvarajući svoj svijet snova i idile ispunjen vlastitom interpretacijom.

DSC 0777 marama

„Sanjiva“ kolekcija za proljeće/ljeto, ženama otvara potpuno novu dimenziju sukusa Femme Les Émaux , onu koja se neprikosnoveno poigrava bojom, siluetama, detaljima - dok u svojoj strogoći i jednostavnošću zadržava estetsku paradigmu klasičnih modnih tendencija.

DSC 0777 marama

- Inspiracija upijena iz umjetničke tehnike akvarela, tinte, prožeta kroz vlastiti print, bezvremenski color blocking nadahnut kroz sakoe, kombinezone, košulje, bluze, hlače i haljine zaokružena je povezivanjem različitih materijala tvoreći maskulini i feminini princip obogaćen detaljima marama koje smo također ove sezone producirali u vlastitom printu. Plisee, kao protagonist i jedan od elementa brenda, svakako je našao svoju nišu u kolekciji, tvoreći bezvremensku siluetu fluidnosti i ljepote, kombiniran sa strukturnim krojevima i materijalima dajući stabilnost i snagu. Boje, print, i tehnika akvarela svakako su kulminacijska točka kolekcije dajući Les Émaux ženi zanos i žudnju. Priču smo i ovaj put prenijeli u prirodu, sterilnije no prije, dočaravajući bogatstvo boja, printa u svjetlom pejzažu dina. Miran i tih krajolik komplimentira žarke boje i jak uzorak kolekcije, povezujući fotografije modela i okoliša - objasnili su dizajneri. 

DSC 0777 marama

KAMPANJA SS20
Photo : Ana Mrđan
Model : Lucija Beden
Styling : Ana Nikačević
Kosa : Katica Topčić, Fabula de forma
Make up : Nino Sablić

DSC 0777 maramaDSC 0777 maramaDSC 0777 maramaDSC 0777 maramaDSC 0777 maramaDSC 0777 maramaDSC 0777 marama

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location