Username *
Password *
Remember Me

Ne jednu, već dvije kampanje donosi Ivan Alduk u novoj sezoni: - Želio sam izazvati reakciju, a to je postalo sve teže! Sve nas korisnike društvenih mreža odlučio sam počastiti predivnim fotografijama vibrantnih boja koje će nam odmah privući pozornost jer ne traže dodatnu aktivnost, ali isto tako i malo "naživcirati" jer drugi dio vizuala nove kampanje moramo ipak uvećavati da vidimo što je to Alduk novo napravio i ima li kampanja taj kul "killer" efekt" – izjavio je dizajner.

Alduk FW 2019 campaign 1


Aldukova nova kolekcija od 52 modela donosi lijepu kampanju s naglaskom na casual, odnosno party-ženstvenost. U casual sferu stavlja slim hlače i veste s perforacijama, no sve skupa ipak ima jedan glam štih. Mnogo nabrijanija je party priča – teksture su ukrašene, transparentne, s obaveznim, već prepoznatljivim crnim remenom. Tekstili su obojani, jer osim crne na fotkama su očiti pasteli, snažne bordo i smaragdna zelena, kraljica večernje elegancije i jedna od omiljenih royal boja.


- Alduk "Color Killer" je kolekcija koja se temelji na brokatnim tkaninama s uzorkom, 3D čipkama te tkaninama od tila optočenim šarenim šljokicama koje daju kul, "ubojit" efekt okupan bojama – objavio je Alduk. – Lagana asimetrija, živi rub na haljinama, kombinezoni, hlače, kožni i šljokičasti topovi, majice s teksturom ili od pletiva te neizostavne haljine temelj su ove kolekcije - .

Model je Suzana Horvat, fotografije potpisuje Jelena Balić, make-up - Saša Joković i Marko Tolić, kosu Mijo Majhen.

 Alduk FW 2019 campaign 1Alduk FW 2019 campaign 1Alduk FW 2019 campaign 1Alduk FW 2019 campaign 1Alduk FW 2019 campaign 1Alduk FW 2019 campaign 6Alduk FW 2019 campaign 1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location