ENVY ROOM // revija, proslava 15 godina rada i na koncu izložba u Muzeju za umjetnost i obrt!

  Nikica Ivančević i Vjeko Franetović ovaj mjesec imaju više razloga za slavlje – nakon svečane revije u Muzeju za umjetnost i obrt, koja će se održati za tjedan dana, dizajneri brenda Envy room otvorit će vrata vlastite izložbe. MUO će 28.10. ugostiti rad naših poznatih dizajnera koji već 15 godina odijevaju ženstvene, romantične dame koje žele nešto posebno, eterično i fluidno.

  eNVy room 1

  Envy room brend poznat je po elegantnim i seksi krojevima koji nerijetko imaju transparentan detalj te se baziraju na konstrukciji korzeta. Dečki su posao započeli 2004. godine te se odmah istaknuli kao autori koji ozbiljno shvaćaju ne samo dizajn, već i biznis stranu vlastitog brenda. Već nekoliko godina imaju impozantan showroom u Vlaškoj te su pri samom vrhu modnih autora na ovim područjima. 

  eNVy room 1


  - Katalog izložbe "U dobru i zlu" Muzeja za umjetnost i obrt navodi kako su Nikica Ivančević i Vjeko Franetović prvi hrvatski dizajneri koji su kreirali ciljanu i osmišljenu kolekciju vjenčanica – objavljeno je u najavi izložbe. - Bridal kolekcije već dugi niz godina čine neizostavni dio rada modne kuće Envy room, a svake godine ponuda biva nadopunjena s 50 ili više novih modela. Osim hrvatskih medija, o dizajnerskom su dvojcu svjedočile i stranice rujanskog izdanja britanskog Voguea 2014. godine, a eNVy room vjenčanica zablistala je nedavno i na stranicama magazina Brides izdavačke kuće Condé Nast - .

  Foto: Karla Jurić
  Modeli: Nabilah Harron, Luna Valas (Talia), Leonarda Zeba (Talia)
  MUA: Sanja Agić
  Hair: Evelin

   eNVy room 1eNVy room 1eNVy room 1