Women's Week / poljupci i pozdravi

  Erin Wasson otišla je na neku egzotičnu destinaciju i u kofer spremila lepršave haljine te nam šalje pozdrave i velike puse, dok na Svjetski dan poljubaca koji se obilježava 6. srpnja podsjeća nas Labello. Essence ima novi miris, ime mu je Kiss, a slatku kolekciju za sretan put na more napravili su Envy Room u suradnji s Fashion.hr & Bipa. Nove stvari i to one odličnih brendova ima nedavno otvoreni splitski Fashion&Friends store!

  ERIN WASSON HARPERS BAZAAR ARABIA JULY 2015 1Y 620x749

  Erin Wasson @ Harper's Bazaar Arabia, foto: Christopher Ferguson. Erin je stilizirala Katie Trotter, poštujući stil ove manekenske ikone boho stila. Make-up: Christine Cherbonner.

   

  essence

  Nova linija Essence toaletnih voda prepoznat ćete po imenima #mymessage toaletne vode: Love, Luck, Wow i Kiss.

   

  Labello Visual

  Šesti dan srpnja rezerviran je za poljupce - najljepši izraz intimnosti i prisnosti među ljudima. Dan poljubaca počeo se obilježavati u Velikoj Britaniji kao neslužbeni praznik, a zadnjih se nekoliko godina obilježava u cijelom svijetu. U literaturi, glazbi, filmovima ili svakodnevnom životu - poljupci simboliziraju ljubav i strast te ispunjavaju naša srca. Upravo je ovogodišnji Svjetski dan poljubaca idealna prilika za podsjećanje dragih ljudi koliko vam znače, ali i za prisjećanje na najpoznatije poljupce koji su obogatili svjetsku kulturnu baštinu.

  FASHION.HR by eNVy room 4

  Envy Room je osmislio mini kolekciju koja je dostupna u Bipi: radi se o bazičnim ljetnim komadima poput suknje, majice, japanki, clutch torbice...

   

  01 FashionFriends store Split

  Fashion&Friends store otvoren je u splitskom City Centeru One - u dobro opremljenom dućanu pronaći ćete brendove Replay, Liu Jo, Guess,  Hilfiger Denim, New Zealand Auckland, Calvin Klein i Gaudi, a od jeseni Premiata, Mou te Colors of California.

  01 FashionFriends store Split 3