Women's Week / koža, krzno & pokret

  Kožu donosi Kristina Burja @ Krie Design koja se kompaktnih formi ne odriče ni u pred-jesenskoj kolekciji  predstavljenoj sinoć u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, po krznu se valja lijepa Dree Hemingway za Liu Jo jer je isprobala cool modne dodatke s čupavim detaljima, dok šalove s etno motivima nose modeli za high-street brend Reserved. Jesen donosi i Nike, no ovdje se radi o onom divnom momentu povratka u teretane ali i svježem boravku u prirodi, na trčanju, biciklu i rolama. Javio se i Guess – njihova statement torba za sljedeću sezonu ima odličan šareni print, dok su štikle visoke i u špic, seksi animal printa!

  GUESS ACCESSORIES ADV CAMPAIGN FW15 H09

  Izvršni i kreativni direktor branda Guess, Paul Marciano i poznati modni fotografi Claudia i Ralf Pülmanns prikazali su ključne modele sezone koje kroz kampanju nose Guess modeli Megan Williams, Alexandria Morgan, Alice Peneaca i Silviu Tolu.

  krie2

  Kristina Burja najavljuje novu sezonu: - u kolekciji jesen/zima koju pripremam poigrala sam se onim što me najviše veseli, a to je koža kao materijal i njene mogućnosti. Kolekcija će biti dosta snažna, čvrstih linija i igrat ću se apliciranjem uzoraka na nju. Poznato je da volim glam rock stil pa će tako moja publika sigurno uživati u novim komadima! - . Fotograf: Darko Belančić

  LIUJO FW1516 01 324 15 D-low cr

  Dree Hemingway je zvijezda jesensko-zimske kampanje za 2015. godinu, za brendove Liu Jo i Liu Jo Jeans. Praunuka slavnog pisca, supermodel i glumica, stala je pred objektiv modnog fotografa Dušana Reljina. Pozornica za stvaranje kampanje jarko je osvijetljeni Miami, prikazan kroz široke staklene plohe luksuznog apartmana na vrhu svijeta.

  nike-womens-2015-fall-lookbook-1

  Obzirom na promjenjivo vrijeme tijekom jeseni, mnoge sportašice kombinirat će aktivnosti u zatvorenom prostoru s onima u prirodi. Jesenska Nikeova kolekcija za treniranje dizajnirana je tako da maksimalno pristaje promjenjivim potrebama svih sportašica, bilo da vježbaju na klupi u parku ili u teretani.

  Reserved Raw Beauty linija 1

  Reserved linija Raw Beauty predlaže geometrijski print s Navajo motivima i resama te slojevite kombinacije koje podsjećaju na tradicionalni odjevni stil izvornih stanovnika Južne Amerike.