MINAMI ima novi showroom u Varšavskoj // predblagdanska mini kolekcija

  - Htjeli smo klijentima ponuditi mjesto na kojem će moći uživo razgledati i isprobati Minami komade - izjavila je Željka Šafran, koja se godinama bavi konstrukcijom odjeće te je brend Minami pokrenula tijekom lockdowna 2020. godine.

  MINAMI web size 6 of 6

  - Ideja o stvaranju brenda nastala je ubrzo nakon rođenja naše djevojčice. Gledajući kako raste shvatili smo da želimo stvoriti kvalitetnu, udobnu, lako održivu, a istodobno drugačiju odjeću - naglasila je.

   

  @dubravkapz #fashion #zagreb #minami #design ♬ Magical Fantasy - Dmitriy Sevostyanov

   

  Mnoge mame znaju da Željka radi super robicu za klince, a posvećena je i kolekcijama za odrasle. Uz voluminozne cool košulje mega dizajna, tu su i proštepane jakne, trench s luksuznim štihom, ali i odličan crni tailoring prsluci, sakoi, suknje... U showroomu ima samplova, ali i nešto za prodaju, većina se radi custom made.

  MINAMI web size 1 of 6

  I dok mala nosi srčeka, njezina stylish mama ima velike floralne elemente. Klasika je ukrašena romantičnim elementima, okupana u samozatajnoj crnoj.

   

   

  Kampanju za ovu mini kolekciju snimio je Matej Jurčević, u ulozi je Ana Usmiani, za kosu i makeup zaslužan je Profokus dok cipele potpisuje brend Högl.
  Za otvorenje: dekoracije potpisuju Samonikle, hrana je Hanja Delights, a goodie bag su dodaci prehrani Sagas.

  Novi Minami showroom možete posjetiti na adresi Varšavska 7, 3. kat, uz prethodnu najavu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

   MINAMI web size 2 of 6

   

  MINAMI web size 3 of 6

  MINAMI web size 4 of 6

  MINAMI web size 5 of 6